26 / 04 / 2024

Mesut Özil'in Londra'daki lüks evi! 

Mesut Özil'in Londra'daki lüks evi! 

Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil, Londra'daki lüks evinde ağırlıklı olarak Osmanlı dönemini anımsatan bronz ve bej renklerini kullandı. Özil, evinde kişisel logosuna da sıklıkla yer vermiş...



İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, Ada'da koronavirüs salgını nedeniyle maaş indirimine giden ilk takım oldu. Kadrodaki üç oyuncu dışında tüm takımın kabul ettiği indirime Mesut Özil'in yüksek maaşına karşın dahil edilmemesi İngiliz basınında gündeme geldi. Yetenekli futbolcu haftalık 350 bin Sterlin'lik maaşıyla tüm ligin en çok kazanan beş oyuncusundan biri olarak bulunuyor. Ayrıca Özil Londra'daki lüks evindeki yaşamıyla da dikkatleri çekiyor.

Sözcü'de yer alan habere göre; Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil'in, Arsenal kadrosunda büyük oranda kabul edilen yüzde 12,5'luk maaş indirimini kabul etmeyen üç oyuncudan biri olduğu ileri sürüldü.

Mesut Özil in Londra daki lüks evi! 

Arsenal'in 10 numarası Londra'da 10 milyon Sterlin değerindeki altı yatak odalı malikanesinde yaşamını sürdürüyor. Özil'in ayrıca 800 bin Sterlin değerinde araba koleksiyonu da mevcut ve bu koleksiyonun büyük bölümünde Mercedes'ler yer alıyor. 

Mesut Özil in Londra daki lüks evi! 

Özil tüm bu lüks yaşamının yanında yardım kampanyalarına da destek oluyor. Türkiye ve Suriye'deki 100 bin evsize yiyecek sağlamanın yanında hasta çocukların bakımını da üstleniyor.

Şu an 31 yaşında olan yıldız oyuncu 2013 senesinde 42,5 milyon Sterlin karşılığında Real Madrid'ten Arsenal'e transfer oldu. 2016'da imzaladığı haftalık 350 bin Sterlin'lik sözleşmeyle Londra'daki lüks evine taşınan Özil, malikanesindeki dekorasyon da Türk esintilerine yer verdi. 

Mesut Özil in Londra daki lüks evi! 

Arkadaşları ve ailesiyle vakit geçirdiği odalarda Osmanlı dönemini anımsatan bronz ve bej renklere ağırlıklı olarak yer verilmiş. Evin detaylarında ünlü oyuncunun kişisel logosu da görülüyor.

Mesut Özil in Londra daki lüks evi! 

Ayrıca evde FIFA oynaması ve film izlemesi için dev bir ekrana da yer verilmiş. Özil'in evi tasarımıyla dikkat çekiyor.

Mesut Özil in Londra daki lüks evi! 

Kişisel sponsoru olan Adidas ürünlerinin ağırlıkta olduğu bir giyim yelpazesi de olan Özil'in Adidas marka ayakkabılarla dolu olan bir ayakkabı odası bulunuyor.

Mesut Özil in Londra daki lüks evi! 

Ünlü oyuncunun garajı da evi kadar lüks. Mercedes ve Audi marka araçların bulunduğu 1200 metrekarelik evindeki lüks garajın toplam değerinin 800 bin Sterlin civarında olduğu belirtiliyor. 

Mesut Özil in Londra daki lüks evi! 

Mesut Özil'den Amine Gülşe'ye doğum hediyesi 80 milyonluk malikane!


Geri Dön