26 / 04 / 2024

Metin Sığırtmaç, ticari gayrimenkul pazarlamasında dünya 9'ncusu oldu!

Metin Sığırtmaç, ticari gayrimenkul pazarlamasında dünya 9'ncusu oldu!

Remax Artemis brokeri Metin Sığırtmaç, ticari gayrimenkul pazarlamasında dünya dokuzuncusu oldu. Sığırtmaç, ödülünü Las Vegas'taki törende aldı. Sığırtmaç Remax Artemis olarak Bodrum Yarımadası'nın en büyük gayrimenkul firması olduklarını belirtti.



Metin Sığırtmaç, 120 bin kişi arasında dokuzuncu olarak Bodrum'a büyük bir başarı getirdi. Remax Artemis olarak Bodrum Yarımadası'nın en büyük gayrimenkul firması olduklarını belirten Sığırtmaç, "Hem kadromuz hem de aldığımız ödüllerle bu iddiayı ispatladık. 2012 yılındaki başarılarımız ile Ege Bölgesi birinciliğini ve Anadolu birinciliğini kazandık. Ayrıca Metin Sığırtmaç olarak dünyanın ilk onuna girmeyi başarmanın gururunu yaşıyorum" dedi. Las Vegas'ta düzenlenen ödül törenine dünyanın 102 ülkesinden profesyonellerin katıldığını belirten Sığırtmaç, yaklaşık on bin kişinin yer aldığı bir de kongre düzenlendiğini söyledi. 

Kalite artacak Dört gün süren kongrede başarılı profesyonellerin deneyimlerini paylaştığını belirten Sığırtmaç şöyle konuştu; "Hedefim Remax Artemis'i Bodrum Yarımadası'nda en büyük uluslararası gayrimenkul danışmanlık Firması yapmak. 

Bodrum'un cazibesi her dönemde geometrik bir biçimde artarak devam ediyor. Bu durumu göz önüne alarak 30 kişilik profesyonel kadromuzu 70-100 kişiye çıkarmak, aynı zamanda büyürken hizmet anlayışımızı da yukarılara taşımak istiyoruz. Tüm dünyada olduğu gibi bölgemizde de hizmet sektörüne olan ihtiyaç artıyor. Gayrimenkul sektörü, en fazla şikayet alan, hizmetin henüz standartlara ulaşmadığı pek çok kirli bilginin ve bilgisizliğin olduğu bir sektör. 

Remax Ait em is Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlığı olarak 30 kişilik profesyonel kadromuzla en doğru hizmeti vermek için üst düzeyde eğitimler almaya devam ediyoruz." 


POSTA


Geri Dön