25 / 04 / 2024

Metkoni İnşaat Turizm Elektrik ve Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Metkoni İnşaat Turizm Elektrik ve Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Aydınoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Beşiktaş, Nispetiye Mahallesi, Gazi Güçnar Sokak'ta kuruldu.



Metkoni İnşaat Turizm Elektrik ve Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Aydınoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Beşiktaş, Nispetiye Mahallesi, Gazi Güçnar Sokak'ta kuruldu. 


Metkoni İnşaat Turizm Elektrik ve Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT -İnşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. -İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. TURİZM -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisleri kurmak inşaatını yapmak işletmek ve işletmeye vermek. ELEKTRİK MALZEMELERİ -Elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. OTOMOTİV YEDEK PARÇA -Nakil vasıtanın tamir, bakım, boya ve servis hizmetlerini vermek, bu işler ile ilgili her türlü malzeme, yedek parça almak, satmak,ithalat ve ihracıtını yapmak. TEMİZLİK HİZMETLERİ  -Tüm özel ve resmi kuruluşların, belediyelerin, toplu konut ve sitelerin,her türlü meskenin, plaza ve iş merkezlerinin iç mekan ve dış çevre temizliğini yapmak ve yaptırmak PETROL-AKARYAKIT -Petrol, petrol türevleri; benzin, motorin, gaz yağı, fuel oil, solvent,jet yakıtı gibi akaryakıt ile madeni yağlar, gresler vb.alımını, satımını yapmak, yükleme, boşaltma, depolama, dağıtım, dolum tesislerini kurmak.



Geri Dön