16 / 04 / 2024

Metro Market turizmin yoğun olduğu 3 bölgede mağaza açtı!

Metro Market turizmin yoğun olduğu 3 bölgede mağaza açtı!

Metro Toptancı Market sahil şeridi olarak adlandırılan turizmin yoğun olduğu Ayvalık ve Fethiye ile birlikte Antalya'daki ikinci mağazasını da hizmete sundu.



Metro toptancı market turizmin yoğun olduğu 3 bölgede ikinci mağazasını açtı.Metro Türkiye'nin grubun odak olarak belirlediği ilk 8 ülke içinde yer aldığını belirten Metro Toptancı Market Genel Müdürü Kubilay Özerkan, "Türkiye'nin potansiyeline inancımız tam" şeklinde konuştu.



Sabah




Haber Yeni Akit Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



2016 yılının ilk yarısını mağaza yatırımları ile tamamlayan Metro Toptancı Market toplam 20 milyon avroluk yatırımla 3 yeni mağazayı hizmete açtı Antalya Ayvalık ve Fethiye'de hizmete giren mağazalar ile mağaza sayısını 35'e çıkaran Metro Toptancı Market, bu satış noktalarından 38 kentteki müşterilerine hizmet sunuyor. Zor bir yıl geçiren turizm sektörüne güvenen Metro Toptancı Market, Antalya mağazasının altında hizmete giren Türkiye'deki ilk Food Service Deivery (Horca Dağıtım) deposuyla da bütün profesyonellere ayağa hizmet yoluyla ulaşacak. 


Yeni Akit



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



2016 yılının ilk yarısını mağaza yatırımları ile tamamlayan Metro Toptancı Market toplam 20 milyon euroluk yatırımla 3 yeni mağazayı hizmete soktu. Antalya, Ayvalık ve Fethiye’de hizmete giren mağazalar ile mağaza sayısını 35’e çıkaran Metro Toptancı Market, bu satış noktalarından 38 kentteki müşterilerine hizmet sunuyor. Metro Türkiye’nin Metro Group’un odak olarak belirlediği ilk 8 ülke içerisinde yer aldığını belirten Metro Toptancı Market Genel Müdürü Kubilay Özerkan; “Türkiye’nin mevcut ve gelecekteki potansiyeline inancımız tam. Önümüzdeki dönemde de yatırımlarımız aralıksız devam edecek” dedi. 

 

5 bin kişiye istihdam

 

Metro Toptancı Market olarak Türkiye’de faaliyet göstermeye başladıkları 1990 yılından itibaren anlamlı bir ‘iz’ bırakma hedefiyle çalıştıklarını ifade eden Özerkan, sözlerini şöyle sürdürdü: “18 ilde 35 satış noktasından 38 kentteki müşterilerimize ulaşırken, yerelliğe verdiğimiz değer ve bu ülkeden kazandığımızı yine bu ülkeye yatırma içgüdüsüyle ticareti güçlendirmek, ülkemizin eşi bulunmaz değerlerini hak ettiği yere ulaştırmak için çalışıyoruz. Bugün, yaklaşık 5 bin kişiye istihdam sağlıyor, toplam 1 milyondan fazla müşteriye hizmet sunuyor, 3 binin üzerinde tedarikçiyle işbirliğimizi büyük verimle devam ettiriyoruz.”

 

Genel Müdür Kubilay Özerkan, şirketin Türkiye’ye geldiği 1990 yılından bu yana anlamlı bir iz bırakma hedefiyle faaliyet gösterdiğini, 1 milyondan fazla müşteriye hizmet verdiğini ifade etti.



Vatan



Geri Dön