19 / 04 / 2024

Metropark projesinde 400 daireye 1 ay zam yok!

Metropark projesinde 400 daireye 1 ay zam yok!

En hareketli günlerini baharda yaşayan konut sektörü, yine kuralı bozmadı. Hareketli günleri satışa dönüştürmek isteyen firmalar birbiri ardına lansman yaparken, yeni konutlarda da kampanya sezonu bahar rüzgârıyla başlamış oldu.



Zam öncesi son kampanya 

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Teknik Yapı Metropark'ta zam öncesi son kampanyanın başladığını açıkladı. "Toplam 1.412 daire ve 20 ticari üniteden oluşan Teknik Yapı Metropark projesinde, satışı devam eden son 400 daireyi proje bitimine kadar olağan satış stratejisi içinde eritmeyi düşünüyorduk" açıklamasında bulunan Umut Durbakayım, ekonomide ve sektörde yaşanan iki önemli gelişme nedeniyle yeni bir kampanya hazırlandığını söyledi. 

Durbakayım "Aslında yeni bir kampanya düşünmüyorduk. Ancak sektörde oluşan zam baskısı, Teknik Yapı Metropark projesindeki son 400 daire için müşterilerimize iyi bir fırsat sunmamıza vesile oldu" yorumunda bulundu. 


Kampanya yarışı... 

7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerin ve olası tatil rehavetinin yaşanacağı yaz sezonunun da sektörü sekteye uğratmasını istemeyen firmalar, bu yüzden kampanya yarışına girdi. 


Düğün sezonunun başlaması ile gayrimenkul sektörüne her dönem adeta baharın geldiği müjdeleniyor. Bu yılda bahar kampanyaları kuralını bozmayan firmalar birbiri ardına lansman yapıyor.



Vatan


Geri Dön