28 / 03 / 2024

Metropolist Yapı Metrowin Tower ödeme koşulları!

Metropolist Yapı Metrowin Tower ödeme koşulları!

Firma: Metropolist Yapı

Proje: Metrowin Tower

Metropolist Yapı Metrowin Tower ödeme koşulları haberimizin içinde yer alıyor. Ofislerin metrekare birim fiyatları 3 bin 600 TL'den başlıyor



Metrowin Tower,  Metropolist Yapı  tarafından İstanbul Pendik'te yükseliyor.  Metrowin Tower  Pendik'te ofisler ve mağazalar yer alıyor. Tek bloktan oluşan Pendik Metrowin Tower projesindeki tek blok da 18 katlı tasarlandı. 


8 bin metrekare alan ofislere ayrılan Metrowin Pendik'te 2 bin metrekare ise ticari ünitelere ayrıldı. Metropolist Yapı Metrowin Tower ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor. Metrowin Metropolist'te ofislerin alanları 65 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiyor. Fiyatları ise metrekare birim olarak 3 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Metropolist Yapı Metrowin Tower ödeme koşulları!


Metropolist Yapı Metrowin Tower ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 oranında peşinat veriliyor ve sonrasında geri kalanı ise banka kredisiyle vadelendiriliyor. 15 ay sonra tamamlanacak Metrowin Ofisleri kapsamında fiyatlara KDV de dahil. Proje; 50 milyon liralık yatırım bedeliyle yükseliyor. 


Telefon: +90 (216) 680 17 00 

Web Adresi: www.metrowin.com.tr

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön