27 / 04 / 2024

MetroPOLL’ün anketi gündeme bomba gibi düştü! İşte çok konuşulan çarpıcı enflasyon rakamları!

MetroPOLL’ün anketi gündeme bomba gibi düştü! İşte çok konuşulan çarpıcı enflasyon rakamları!

Araştırma şirketi MetroPOLL yaptığı anketle gündeme bomba gibi düştü. Anketten çıkan çarpıcı sonuç kamuoyunda en fazla konuşulan konular arasında yer aldı. İşte dikkat çeken O anketin sonuçları…



Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), aralık ayı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) verisini açıkladı. TÜFE yıllık yüzde 64,27, aylık yüzde 1,18 oldu. TÜFE'deki değişim 2022 yılı Aralık ayında bir önceki aya göre yüzde 1,18, bir önceki yılın aralık ayına göre yüzde 64,27 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 72,31 olarak duyuruldu. Veriler dokuz ayın en düşük seviyesi olarak dikkat çekti. Bu rakam, son dokuz ayın en düşük seviyesi olarak kaydedilmiş oldu.

MetroPOLL’ün anketi gündeme bomba gibi düştü! İşte çok konuşulan çarpıcı enflasyon rakamları!

Araştırma şirketi MetroPOLL'ün son anketinden çıkan çarpıcı sonuç dikkat çekti. Hayat pahalılığı ve zamlar nedeniyle halkın hissettiği enflasyonun yüzde 170 ve üzeri çıkması gündemi sarstı. Türkiye İstatistik Kurumu’nun aralık ayına ilişkin enflasyon hesaplaması sonrası gelen tepkiler anket sonucuyla dikkat çekti.

Araştırma şirketi MetroPOLL yaptığı anketle gündeme bomba gibi düştü. Anketten çıkan çarpıcı sonuç kamuoyunda en fazla konuşulan konular arasında yer aldı…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön