19 / 04 / 2024

Metrowin Tower teslim tarihi!

Metrowin Tower teslim tarihi!

Firma: Metropolist Yapı

Proje: Metrowin Tower

Banka kredisine uygun olan Metrowin Tower teslim tarihi hakkındaki bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede metrekare birim fiyatı 3 bin 600 liradan başlıyor...



18 katlı tek blok halinde Pendik'te hayata geçirilen  Metrowin Tower  projesi,  Metropolist Yapı imzası taşıyor. Pendik Metro Durağı'nın önünde konumlandırılan projede ofisler ve dükkanlar bulunuyor.


12 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Metrowin Tower'da toplam bedelin yüzde 25'i peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel banka kredisi ile taksitlendiriliyor. 


2 bin metrekaresinin mağazalara ayrıldığı Metrowin projesinde KDV daire metrekare birim fiyatı 3 bin 600 liradan başlıyor. Projede bulunan ofisler 65 metrekare ile 125 metrekare arasında değişen alana sahip. Metrowin Tower teslim tarihi bilgisi;


Metrowin Tower teslim tarihi!


Metrowin Tower teslim tarihi kapsamında proje 15 içerisinde tamamlanıp, teslim edilecek. Proje sahil yoluna 2 kilometre, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 2 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 8 kilometre, Tuzla sanayi bölgesine 16 dakika mesafede yükseliyor.


Telefon: +90 (216) 680 17 00 

Web Adresi: www.metrowin.com.tr

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön