18 / 04 / 2024

Metsan Nexus projesinde 25. kata kadar ulaşıldı!

Metsan Nexus projesinde 25. kata kadar ulaşıldı!

Metsan tarafından Kartal’a konumlandırılan Metsan Nexus’ta inşaat son sürat devam ederken Metsan Nexus’ta yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Metsan Nexus projesinde 25. Kata kadar ulaşıldı...



Metsan tarafından Kartal’a konumlandırılan Metsan Nexus’ta inşaat son sürat devam ederken Metsan Nexus’ta yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Metsan Nexus projesinde 25. Kata kadar ulaşıldı.




Metsan tarafından Kartal’a konumlandırılan Metsan Nexus’ta inşaat son sürat devam ederken Metsan Nexus’ta yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Projede 25. Kata kadar ulaşıldı. Metsan tarafından Kartal’a konumlandırılan Metsan Nexus’ta inşaat son sürat devam ederken, 25. Kata ulaşıldı. Kartal’da yeni bir yaşam alanı sunduklarını söyleyen Metsan Yönetim Kurulu Üyesi Cemalettin Satoğlu, “Tüm etapları tamamlandığında konut, rezidans gibi yaşam alanlarından alışveriş merkezi, ofis, otel ve parklardan oluşan büyük bir kompleks haline gelecek olan Metsan Nexus ile Kartal’ın çehresini değiştireceğiz. Metsan Nexus’un satışa sunduğumuz ilk etabında, deniz ve ada manzaralı 36 katlı iki bina ve ortasında 19 katlı dairesel kule olacak. Altında yer alan mağaza, kafe ve restoranlardan oluşan meydanı ve çok sayıdaki sosyal alanıyla Metsan Nexus, projede yaşayanların hayat kalitesini yükselterek yaşamı kolaylaştırmayı vadediyoruz” dedi.


Cemalettin Satoğlu; ikinci etabında otel bulunan karma proje Metsan Nexus için yurt içi ve yurt dışından yoğun ilgi gördüklerini de ifade etti. Maltepe, Kartal ve Pendik hattının son yıllarda çok geliştiğini ve  İstanbul  ’un yeni çekim merkezi olduğunu ifade eden Satoğlu, doğru lokasyonda gerçekleşen projelerin yoğun ilgi gördüğünü ve  Emlak  sektöründe yaşanan daralmadan etkilenmediğini belirtti.


Metsan Nexus projesi, lobisinden başlayarak tüm ortak alanlarında, şık ve modern yaşamı yansıtan ayrıcalıklar sunmayı hedefliyor. 36. kattaki Rooftop Teras, 19. kattaki Harmoni Teras ve Sky Lounge kış bahçesi Metsan Nexus sakinlerinin, manzaranın tadını çıkararak keyifli vakit geçirecekleri, komşularıyla bir araya gelebilecekleri ferah ortamlar sunuyor. 15. katta açık havada konumlanacak olan squash kortu ise, farklı bir spor deneyimi yaşamak isteyen Metsan Nexus’luların hizmetinde. Metsan Nexus’ta ayrıca ev sahiplerinin özel davetler için yararlanabilecekleri yüksek tavanlı 120 metrekare genişliğinde bir de davet odası bulunuyor.


Kadıköy-Kartal metrosunun Yakacık istasyonunda, metro çıkışı ile direk bağlantılı olan proje E-5 Karayolu’nun üzerinde.  Projenin yanı başında bulunan Adnan Kahveci üst geçidi vasıtasıyla sahil yoluna gidiş ise 5 dakika sürüyor. 


Posta



Metsan Neksus telefon: 444 4 704

Web Adresi: www.metsannexus.com


Geri Dön