27 / 04 / 2024

Meydan İstanbul AVM 3 ödül kazandı!

Meydan İstanbul AVM 3 ödül kazandı!

Meydan İstanbul Alışveriş Merkezi, European Property Awards 2018 yarışmasında 3 ayrı ödül kazandı. Meydan İstanbul AVM, Londra’da yapılan yarışmada yeni jenerasyon uygulamalarıyla rakipleri geride bıraktı.



Meydan İstanbul AVM, Londra’da yapılan yarışmada son 2 senedir gerçekleştirdiği kapsamlı yenilenme projeleri ve perakende sektörüne getirdiği yeni jenerasyon uygulamalarıyla rakipleri geride bıraktı.

Meydan İstanbul AVM, perakende mimarisinde Avrupa'nın En İyi Mimarisi, perakende geliştirme alanında ‘’Avrupa’nın En İyi Geliştirilen Alışveriş Merkezi’’ ve  Bathroom dizayn kategorisinde  ‘’Avrupa’nın En İyisi’’ ödüllerini aldı. Ayrıca, Perakende Geliştirme ve Bathroom dizayn alanında “ 5 Star” ödüllerinin de sahibi olan Meydan İstanbul, dünya liginde de Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı. 

Yönetim Kurulu Üyesi Merve Gülay; ödüllerini, Londra’da gerçekleşen törende, European Property Awards Başkanı Stuart Shield, Salica Genel Müdürü Ben Newman ve Birleşik Krallık Lordlar Kamarası'ndan Hause of Lord Best’in elinden aldı.

Ödül töreninde geceye damgasını vuran Meydan İstanbul AVM, 128 dönümlük arazisiyle Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük açık hava, yaşam ve alışveriş merkezidir. Yeşil doğa dostu mimari yapısı ve ekolojik çevreci özellikleri ile  “yeni nesil alışveriş ve yaşam merkezi” olarak dünyada bir çok ödül alan farklı ve benzersiz bir konsepttir.

Meydan İstanbul AVM’yi dünyada benzer alışveriş merkezleri arasında farklılaştıran ve ayrıcalıklı kılan özelliğin, geleceğe yönelik, kendi enerjisini üreten akıllı bir çevreci tasarım olmasından kaynaklandığını uluslararası kuruluşlar belirtmektedir.

Meydan İstanbul AVM 3 ödül kazandı!

Meydan İstanbul AVM’yi ziyaret eden ziyaretçi sayısı senede 32 Milyon kişiyi aştı. 

Meydan İstanbul, kot farklılıkları kullanılarak yeşil bir tepenin altında olduğu görüntüsü veriyor. Konserler, kermesler, sergiler, canlı performanslar gibi eğlence, spor, kültür ve sanat etkinliklerinin yanı sıra birbirinden farklı ve eğlenceli aktivitelerin de buluşma noktası olmak üzere tasarlandı. 
Çatılara ekilmiş 25 bin farklı bitki türü ve 15 bin m2’den büyük Central Park alanı, İstanbul’un en büyük çocuk oyun parkları, spor, aktivite, piknik, güneşlenme alanlarından oluşan Meydan İstanbul AVM, yeni jenerasyon perakendecilik trendleri ile dünyaya örnek teşkil etti.

 “MAHALLE” markalı benzersiz bir food court konseptine de sahip olan Meydan İstanbul AVM, dünya mutfaklarından en zengin çeşitleri ziyaretçilerine sunarak, Food & Bevarage markalarıyla ve sıra dışı mimari dekorasyonu ile eşsiz bir deneyim yaşatmaktadır.

Meydan İstanbul AVM, European Property Awards 2018 yarışmasında 3 ayrı ödül kazandı.

Meydan İstanbul AVM, Londra’da yapılan yarışmada son 2 senedir gerçekleştirdiği kapsamlı yenilenme projeleri ve perakende sektörüne getirdiği yeni jenerasyon uygulamalarıyla rakiplerini geride bıraktı.

Meydan İstanbul AVM, perakende mimarisinde Avrupa'nın En İyi Mimarisi, perakende geliştirme alanında ‘’Avrupa’nın En İyi Geliştirilen Alışveriş Merkezi’’ ve  Bathroom dizayn kategorisinde‘’Avrupa’nın En İyisi’’ ödüllerini aldı. Ayrıca 3 ayrı kategoride de "5 Yıldız" ödülleri Meydan İstanbul AVM’ye verildi.
Gülaylar Group Yönetim Kurulu Üyesi Merve Gülay; Meydan İstanbul AVM’nin ödüllerini, Londra’da gerçekleşen törende, European Property Awards Başkanı Stuart Shield ve Birleşik Krallık Lordlar Kamarası'ndan Earl of Caithness Malcolm Sinclair'in elinden aldı.


Geri Dön