28 / 03 / 2024

Meydan Merter AVM'de uçurtma şenliği ile bahara merhaba!

Meydan Merter AVM'de uçurtma şenliği ile bahara merhaba!

Meydan Merter AVM’ de 100 TL.lik alışveriş yapan ilk 60 kişiden birisi ol; “UÇURTMA YAPIM ATÖLYESİ” ne katıl, tekniğine uygun olarak kendi uçurtmanı yap ve keyifle uçur...




Meydan Merter’ de Şenlik var… Kim daha yükseğe uçabilir…


17 Mayıs Cumartesi saat 14:00 de Meydan Merter AVM’ de yapılacak çok eğlenceli bir etkinlik düzenleniyor : UÇURTMA ŞENLİĞİ…


Meydan Merter AVM’ ye Cumartesi gelin, keyifli alışveriş yapın ve AVM’ de baharın müjdecisi “UÇURTMA ŞENLİĞİ” ne katılın.


Hatta Meydan Merter AVM’ de 100 TL.lik alışveriş yapan ilk 60 kişiden birisi ol; “UÇURTMA YAPIM ATÖLYESİ” ne katıl, tekniğine uygun olarak kendi uçurtmanı yap ve keyifle uçur.


17 Mayıs Cumartesi günü saat 14:00’de Meydan Merter’de UÇURTMA ŞENLİĞİ yanında; eğlenceli yarışmalar, Pamuk Prenses, korsan, palyaço, sosis balon, yüz boyama aktiviteleri gibi çocuklarımızın çok beğendiği eğlenceler de var. Ayrıca Gösteri Uçurtmalarıyla gökyüzünde herkesin beğeniyle izleyeceği gösterilerde sizleri bekliyor.


Meydan Merter AVM Müdürü İlhan Karakaya; ”17 Mayıs Cumartesi günü tüm ziyaretçilerimizi 2014 yılının iz bırakacak ‘Uçurtma Şenliği’ne eğlenceli bir Cumartesi günü geçirmek üzere bekliyoruz” diyor.



Geri Dön