28 / 03 / 2024

Meydan Merter AVM’de 23 Nisan coşku ile kutlandı!

Meydan Merter AVM’de 23 Nisan coşku ile kutlandı!

Yarınımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızın bayramı 23 Nisan Etkinlikleri Meydan Merter AVM’de birkaç gün süren çeşitli etkinliklerle kutlandı. “Süheyl Uygur ve Çocuklar Yarışıyor Etkinliği’nde” çocuklar hem yarıştı hem de sürpriz hediyeler kazandı.



26 Nisan Cumartesi, Saat:15.00’de; “Süheyl Uygur ve Çocuklar Yarışıyor Etkinliği’nde” çocuklar hem yarıştı hem de sürpriz hediyeler kazandı.


Türkiye’nin özellikle çocuklar tarafından çok sevilen komedyeni, değerli sanatçı Süheyl Uygur’un yönettiği yarışmaya çocukların ilgisi yoğundu. 


27 Nisan Pazar, Saat:15.00’de ise;  Meydan Merter AVM’de bir süre önce Tiyatro Kelebek yönetiminde, yaratıcı drama eğitimi alan yetenekli 30 çocuğun “Kostümlü Tiyatro Gösterisi” yapıldı.


Meydan Merter AVM’de 26 Nisan Cumartesi ve 27 Nisan Pazar günü olmak üzere 2 gün devam eden 23 Nisan kutlamalarında ayrıca; çocukların her zaman çok beğendiği  Palyaço tarafından yüz boyama, sosis balon gibi etkinlikler de gerçekleşti.


Meydan Merter AVM Müdürü İlhan Karakaya;” 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı  tüm çocuklarımız için hazırladığımız  etkinlikler çerçevesinde çok büyük ilgi ve çoşkuyla kutladık.Tüm çocuklarımız anne ve babalarıyla birlikte Meydan Merter’de mutlu

saatler geçirdiler. Meydan Merter AVM Yönetimi olarak çok mutluyuz ve gururluyuz” dedi. 




Geri Dön