25 / 04 / 2024

Meydan Merter AVM iletişim

Meydan Merter AVM iletişim

31 Ocak 2015 tarihine kadar Meydan Merter AVM’de her gün alışveriş yaparak hediye kazanmak için puan sahibi olabilirsiniz.Meydan Merter AVM'de bol puan bol hediye fırsatı devam ediyor.

Cıco Luna sirki Meydan Merter AVM'de!

Cıco Luna sirki Meydan Merter AVM'de. Gittiği her ülkede büyük ses getiren, dünyaca ünlü “CIRCO LUNA” Sirki gösterilerine 04 Aralık 2014 Perşembe günü Meydan Merter AVM’de başlıyor…

Meydan Merter AVM'de bol puan bol hediye!

01 Aralık 2014 ile 31 Ocak 2015 arasında tam 2 ay süreyle Meydan Merter AVM’de her gün alışveriş yapan hediye kazanmak için puan sahibi oluyor.Puan kazananlar “Hediye Noktası”ndaki çeşitli hediyeler arasından tercihlerine göre hediye sahibi olacak.

Çocukların okul çantaları Meydan Merter AVM'den!

Meydan Merter Alışveriş Merkezi’nde 01 - 12 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen “ Okula Dönüş Kampanyası”; yoğun ilgi ve talep üzerine; 15-26 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek yeni bir kampanya ile devam ediyor.

Meydan Merter AVM’de 23 Nisan coşku ile kutlandı!

Yarınımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızın bayramı 23 Nisan Etkinlikleri Meydan Merter AVM’de birkaç gün süren çeşitli etkinliklerle kutlandı. “Süheyl Uygur ve Çocuklar Yarışıyor Etkinliği’nde” çocuklar hem yarıştı hem de sürpriz hediyeler kazandı.

Meydan Merter AVM'de kampanyalar devam ediyor!

Meydan Merter AVM'de kampanyalar devam ediyor. Merterliler ve Merter’i ziyaret edenler; cazip alışveriş ve sosyallik merkezi Meydan Merter AVM’ ye giderek şansınızı yakalayın! Nasıl mı?

Meydan Merter AVM’de çocuklar için etkinlikler yapılıyor!

Meydan Merter AVM’ de çocuklar için etkinlikler yapılıyor. Karneval Etkinlikleri süresince yetenekli olan çocuklar “ Yaratıcı Drama Eğitimi ” ne katılarak kişisel sanatsal gelişimlerini geliştirebilecekler...

Türk Kızılay'dan son dakika açıklaması! Kızılay AVM için tahliye kararı verildi!

Başkent Ankara'da Kızılay Meydanı'nda yer alan Kızılay AVM'nin tahliyesine karar verildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

Ant Yapı'dan Moskova Paveletskaya Meydanı'na AVM!

Uluslararası alanda önemli projeler üstlenen 100 müteahhit arasında yer alan Ant Yapı, Rusya Moskova’daki Paveletskaya Meydanı'nda alışveriş merkezi inşaatı gerçekleştiriyor.

Ebebek, 177. mağazasını İstanbul Meydan AVM’de açtı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Ebebek 177. mağazasını İstanbul Meydan Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı...

Bob’s Cafe, Meydan İstanbul AVM’de şube açacak!

Happy Moon’s Grup, Happy Moon’s İKON’un ardından şimdi de Bob’s Cafe’yi Meydan İstanbul AVM’de konuklarının beğenisine sunmak için hazırlandı.

Evidea Bursa CarrefourSA AVM mağazası açılıyor!

7 Mayıs'ta Meydan İstanbul'da, 1 Haziran'da AtlasPark AVM'de yeni mağazalarının kapılarını açan Evidea, yakında Bursa CarrefourSA AVM mağazasını da hizmete sunacak...

İş GYO Kanyon AVM kiracılarına yüzde 50 kira indirimi yapacak!

İş GYO portföyünde yer alan Kule Çarşı, Mallmarine ve Tuzla Meydan Çarşı'nın 1 Haziran 2020 tarihi itibarıyla tam kapasite ile faaliyete geçmesine, Kanyon AVM ve bahsi geçen çarşı ve ticari alanlarda işletmelerini açan kiracılara yüzde 50 oranında kira indirimi yapılması kararlaştırıldı.

Ankara Yenimahalleye'ye yeni meydan müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi Meydan AVM önündeki etkinlik alanını yeniden projelendirdi.

Batıkent Meydan AVM yenilenecek!

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından Meydan AVM önünde bulunan etkinlik alanını baştan aşağı yenilenmesi planlanıyor.

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Gaziantep'teki avmlerin yerine meydan inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi şehrin göbeğindeki alışveriş merkezini (AVM) yıkarak onun yerine meydan inşa etti.

AVM yatırımcılarının gözü meydan ve caddelerde!

Yerli ve yabancı AVM yatırımcıları, şehir merkezlerinde yatırım yapmaya odaklandı. Merkezlerin yatırımcılar için cazip olduğunu söyleyen JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, meydan ve caddelerin yatırımcıların radarında olduğunu kaydetti.

Sultangazi’de 'meydan projesi' protestosu!

Sultangazi’deki bir mahallede yapılması planlanan meydan projesi vatandaşları tedirgin ediyor. Evlerinin olduğu alana, meydan dışında AVM ve otopark da yapılacağını ifade eden mahalleliler, protesto yürüyüşü düzenledi.

Meydan Merter AVM iletişim Haberi

Meydan Merter AVM iletişim

31 Ocak 2015 tarihine kadar Meydan Merter AVM’de her gün alışveriş yaparak hediye kazanmak için puan sahibi olabilirsiniz.


Puan kazananlar “Hediye Noktası”ndaki çeşitli hediyeler arasından tercihlerine göre hediye sahibi olacak.


Hem Alışveriş Hem Hediye Fırsatı İçin  Meydan Merter AVM tüm ziyaretçilerini bekliyor ! 



Meydan Merter AVM Müdürü İlhan Karakaya “ Yeni yıl’da Merterli dostlarımıza ve tüm ziyaretçilerimize alışverişlerinde “Puan” kazandırıyoruz. Kazanılan puanlarla yeni yıl’da  güzel hediyeler kazanma imkanı sağlıyoruz. Her gün alışveriş yaparak bol puanla hediye kazanmak mümkün”...