18 / 04 / 2024

Midtown Selenium by Deyaar 2019'da teslim edilecek!

Midtown Selenium by Deyaar 2019'da teslim edilecek!

Aşçıoğlu, dünya çapında gayrimenkul sektörünün ilgi odağı olan Dubai’deki ilk Türk markalı konut projesi “Midtown Selenium by Deyaar” ile yeni bir hayat sunuyor



Birleşik Arap Emirlikleri’nin önde gelen gayrimenkul geliştirme markalarından Dubai merkezli Deyaar iş birliği ile Eylül 2019 tarihinde teslimi yapılacak olan Midtown by Deyaarprojesi; yaklaşık 150 bin metrekare arazide 40 bin metrekarelik özel peyzaj alanı ve seçkin sosyal imkanlarıyla 3 bin adet lüks rezidans daireden oluşuyor.

Dünyaca ünlü golf tesisi Jumeirah Golf Estates'e komşu

Sözcü'de yer alan habere göre, EXPO 2020 fuar alanına çok yakın konumda ve dünyaca ünlü golf tesisi Jumeirah Golf Estates'e komşu olan Midtown Selenium by Deyaar'a; 2019 yılı sonunda açılacak olan metro ile Dubai International Airport, Al Maktum International Airport ve Dubai Marina'ya rahat ulaşım imkanı da sağlıyor. Yaklaşık 15 bin metrekare alana yayılan Midtown perakende alanları ise moda, aksesuar, mobilya mağazaları, kitabevi, süpermarket, eczane ve çok sayıda yeme & içme gibi farklı fonksiyonlarla hayat bulacak.

Dolar Bazında 10 Yılda Yatırım Geri Dönüşü

Yeni hayata geçirilen kampanya ile sadece 20,900 dolar peşinat ve daire teslimlerinde kullandırılacak banka kredisiyle aylık 1,600 dolar taksit imkanı sağlanan Midtown Selenium'da; daire teslimlerinden sonra aylık 1,400 dolardan başlaması öngörülen fiyatlarla kiraya verilerek sadece 10 senede yatırım geri dönüşü sağlanabiliyor.

Dubai gayrimenkul yatırımcılarına özel vergisiz kazanç sistemi ile de oldukça dikkat çekici bir özellik olarak ön plana çıkıyor. Yüzde sıfır vergi sistemi sebebiyle yatırımdaki kazancın yüzde 100'ü size ait oluyor.


Geri Dön