19 / 03 / 2024

Midyeci Ahmet Bodrum'da şube açıyor!

Midyeci Ahmet Bodrum'da şube açıyor!

Midye müdavimlerinin çoğalmasıyla şubelerinde de artışa giden Midyeci Ahmet, yeni şubesini Bodrum'da açıyor...



Midyeci Ahmet'in ününü bilen bilir. Özellikle ilk şubelerinnden biri olan İstanbul Beşiktaş'taki kuyruk öyle uzuyor ki, bazen trafiği bile kilitliyor.

Midye müdavimlerinin çoğalmasıyla şubelerinde de artışa giden Midyeci Ahmet, İstanbul dışında pek çok ilde de büyümeye başladı. Para'da yer alan habere göre İzmit, Ankara, İzmir, Antalya ve Tekirdağ'da şubeleri bulunan marka şimdi de yaz sezonunun odak noktalarından Muğla'nın Bodrum ilçesinde şube açmaya hazırlanıyormuş.

Midyeci Ahmet Bodrum da şube açıyor!

Para'dan Ayşegül Küçükkurt Zor'un daha önce yaptığı haberlerde yeni şube açılışları Para dergisinde duyurulmuştu. Hem franchising hem de kendi yönetiminde açtığı mağazalar da kokorecin de pek çok çeşidini yapmaya başlayan Midyeci Ahmet, bu yaz Bodrum'da uzun kuyruklar oluşturacağa benziyor. Şu anda toplam 12 şubeye sahip olan firma, Bodrum ile beraber 13. şubesini açmış olacak. İlçenin Eskiçeşme Mahallesi'nde açacağı şubede pizza, kokoreç ve mide tava gibi lezzetler olacakmış. 10 yıllık kira sözleşmesi imzalayan ve yakın zamanda açılacak olan şubenin açıldıktan sonraki detayları daha sonra duyurulacak.


Geri Dön