19 / 04 / 2024

Midyeci Ahmet Bodrum şubesi

Midyeci Ahmet Bodrum şubesi

Midye müdavimlerinin çoğalmasıyla şubelerinde de artışa giden Midyeci Ahmet, yeni şubesini Bodrum'da açıyor...

Bodrum'da kaçak yapılaşma dur durak bilmiyor! 6.890 kaçak yapı mühürlendi!

Son yıllarda kaçak yapılaşmanın hedefi haline gelen Bodrum'da 6 bin 890 kaçak yapı mühürlenirken, 18 milyon 545 bin TL para cezası uygulandı. Belediye Başkanı Ahmet Aras, kaçak yapılaşma ile mücadelenin süreceğini belirtti. İşte detaylar...

Bodrum’da kaçak yapılara geçiş yok! Kaçak yapılara beton veren firmalar ifşa edilecek!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, daha önce mühürlenmiş kaçak yapıları yerinde inceleyerek, tarım arazisi üzerinde gerçekleştirilen imara aykırı yapılaşmaya izin veremeyeceklerini söyledi. Başkan Aras, kaçak yapıya beton veren firmaları ifşa edeceğini belirtti.

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

Ahmet Aras: Bodrum'da kamu arazisi satışı durdurulmalı! 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Bitez Mahallesi'ndeki 30 dönüm büyüklüğe sahip Hazine'ye ait arazinin imar planının değiştirilmesine ilişkin açıklamalar yaptı ve duruma olan tepkisini dile getirdi.

Ahmet Aras'tan Ali Ağaoğlu’nun Milas’taki projesine tepki!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ali Ağaoğlu'nun Milas'ta hayata geçirdiği konut projesine tepki gösteren paylaşımda bulundu. 

Ahmet Aras'ın oteli için inceleme başlatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve ailesine ait olan oteldeki kaçak yapılaşma iddiaları üzerine inceleme başlattı.

Ahmet Aras: Kamu arazilerinin satılmasını ve imara açılmasını istemiyoruz!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Kovid-19 salgını sebebiyle Bodrum’un nüfusunun 2.5 katına çıktığını belirtti. Ahmet Aras, aşırı yapılaşmadan rahatsız olduklarına dikkat çekti.

Bodrum'da 2 yılda 465 kaçak yapı yıkıldı!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, son 2 senede Bodrum'da 465 kaçak yapının ortadan kaldırıldığını dile getirdi. 

Rus yatırımcılardan Bodrum'a 83 milyon dolarlık yatırım!

Rusya-Türkiye İş Konseyi Başkanı Ahmet Palankoyev, Rus yatırımcıların Bodrum'a 83 milyon dolarlık yatırım yapacağını açıkladı.

Bodrum'da atıl araziler tarıma kazandırılıyor!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 200 dönümlük araziyi ıslah edilmesini sağlayarak tarıma kazanmasını sağladı.

Bodrum’da 1.1 milyon metrekarelik arazinin imara açılmasına tepki!

Gözde turizm kenti Bodrum'da 1,1 milyon metrekare büyüklüğündeki Hazine arazisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla imara açıldığı açıklandı. İlçe sakinleri dahil olmak üzere, Belediye Başkanı Ahmet Aras ve STK'lar duruma tepki gösterdi.

Mica Ertegün Bodrum'daki villası için verilen teklifi reddetti!

İş insanı merhum Ahmet Ertegün’ün eşi Mica Ertegün, Bodrum'da bulunan villası için Rus insanı tarafından verilen 20 milyon dolar teklifini geri çevirdi. Ertegün eşine verdiği sözü tutarak villayı satmayacağını dile getirdi.

Bodrum’da Uluslararası Kongre Merkezi yapılacak!

2020’de başlayan Kovid-19 sebebiyle büyük kayıplar yaşayan turizm sektörü, 2021’in tatil sezonuna hazırlanıyor. Türkiye’nin en popüler tatil destinasyonlarından Bodrum’un Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un yeni sezondaki beklentilerini açıkladı.

Midyeci Ahmet Bodrum şubesi Haberi

Midyeci Ahmet Bodrum şubesi

Midyeci Ahmet'in ününü bilen bilir. Özellikle ilk şubelerinnden biri olan İstanbul Beşiktaş'taki kuyruk öyle uzuyor ki, bazen trafiği bile kilitliyor.

Midye müdavimlerinin çoğalmasıyla şubelerinde de artışa giden Midyeci Ahmet, İstanbul dışında pek çok ilde de büyümeye başladı. Para'da yer alan habere göre İzmit, Ankara, İzmir, Antalya ve Tekirdağ'da şubeleri bulunan marka şimdi de yaz sezonunun odak noktalarından Muğla'nın Bodrum ilçesinde şube açmaya hazırlanıyormuş.

Para'dan Ayşegül Küçükkurt Zor'un daha önce yaptığı haberlerde yeni şube açılışları Para dergisinde duyurulmuştu. Hem franchising hem de kendi yönetiminde açtığı mağazalar da kokorecin de pek çok çeşidini yapmaya başlayan Midyeci Ahmet, bu yaz Bodrum'da uzun kuyruklar oluşturacağa benziyor. Şu anda toplam 12 şubeye sahip olan firma, Bodrum ile beraber 13. şubesini açmış olacak. İlçenin Eskiçeşme Mahallesi'nde...