26 / 04 / 2024

Migros'ta Apple Watch Series 7 şimdi satışta! Sakın kaçırmayın! İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Migros'ta Apple Watch Series 7 şimdi satışta! Sakın kaçırmayın! İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Apple marka akıllı telefon satışlar yapan Migros, Apple Watch Series 7'yi satışa sundu! Sakın kaçırmayın! Peki, Apple Watch Series 7 fiyatları ne kadar? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Türkiye'nin en çok tercih edilen süper marketlerinden biri olan Migros, şu ana kadar üretilmiş olan en dayanıklı Apple Watch olarak nam salan Apple Watch 7'yi satışta! Migros, Apple'ın son model akıllı saatlerinden biri olan Apple Watch Series 7'yi satışa çıkardı! 

Apple Watchlar arasında şimdiye kadar en büyük ekranına sahip olan Apple Watch 7, eski modellere göre yüzde 33'e kadar daha hızlı şarj oluyor.   Apple Watch 7, Gece Yarısı, Yıldız Işığı, Yeşil, Mavi ve Kırmızı olmak üzere toplamda beş renk seçeneğine sahip. Daha büyük ekranla eski modellerin bir sıfır önüne geçen Apple Watch Series 7, "Dokunmak. Büyük Kolaylık" mottosuyla ile satışa çıktı.

Migros ta Apple Watch Series 7 şimdi satışta! Sakın kaçırmayın! İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...Apple Watch 7, kullanıcıların kalp atış hızını  ve oksijen düzeyini kontrol edebileceği gibi farkındalık-uyku izleme gibi pek çok inovasyona sahip. Toza ve suya dayanıklılığı bulunan Apple Watch 7, çatlamalara karşı da dayanıklıdır. Apple Watch 7, yüzde 50 daha kalın ön kristal ile ekran dayanıklılığına güç katıyor.   

Peki, Apple Watch Series 7 fiyatları ne kadar? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön