26 / 04 / 2024

Milernis İnşaat Otomotiv Elektrik Bilgisayar Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Milernis İnşaat Otomotiv Elektrik Bilgisayar Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün  Maltepe’de 650 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Yazıcı tarafından kuruldu.



Milernis İnşaat Otomotiv Elektrik Bilgisayar Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün  Maltepe’de 650 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Yazıcı tarafından kuruldu.

Milernis İnşaat Otomotiv Elektrik Bilgisayar Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi konusu:

1-İNŞAAT Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-OTOMOTİV Her türlü nakil vasıtasına ait yedek parçanın alım satımı, ithalatı, ihracatı ve imalatını yapmak.Otomotiv sektörü ile ilgili her türlü mekanik, elektrikli, elektronik motor ve bütünleyici aksamını ve diğer tüm işlevli aksesuarlarını her türlü yedek parçalarını imal etmek,ettirmek, almak, satmak, ihracatını ve ithalatını yapmak. 3-ELEKTRİK Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken,yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak.Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini yapabilir, bunları yurtiçi ve yurtdışına satabilir. 4-BİLGİSAYAR Her marka bilgisayar ve bilgisayar donanımının ithalatı, ihracatı ve dahili ticaretini,tüm bilgisayar ve ve yan donanımları birimleri mikrofilm faksim ile bunlar gibi tüm bilişim sistemleri ,endüstriyel büro otomasyon, tüm yazılım ve donanım faaliyetleri servis büro hizmetleri vermek. internet üzerinden her türlü bilgi, ses ve görüntü hizmeti vermek, web sitesi hazırlamak, hazırlatmak ve internet servis sağlayıcılığı yapmak. 5-DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Yurtiçinde ve yurtdışında finans, ekonomi,ticari, mali ve idari tüm alanlarda yönetim, finans danışmanlığı yapmak kaydıyla, her türlü danışmanlık ve yönetim hizmeti vermek ve tüm bu alanlarda iştigal eden yerli ve yabancı özel sektör kuruluş ve şirketlerinin danışmanlığını ve yönetimini üstlenmek.


Geri Dön