16 / 04 / 2024

Milli Emlak Ankara'da 80 bin TL'ye KDV'den muaf arsa satacak! İmarlı arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Ankara'da 80 bin TL'ye KDV'den muaf arsa satacak! İmarlı arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merakla beklenen Aralık 2022 ihale ilanları arasında 80 bin Türk Lirası bedelle satışa sunulan imarlı bir arsa da bulunuyor.



Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenler tarafından merakla beklenen Aralık ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yine yatırımcıların radarına giren bir ilan yayımladı.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilana göre, Milli Emlak şimdi de 80 bin TL'ye imarlı bir arsa satacak.

Milli Emlak Ankara da 80 bin TL ye KDV den muaf arsa satacak! İmarlı arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Merakla beklenen söz konusu ilana göre, satışa çıkarılan imarlı arsa  Ankara  ili Polatlı ilçesinde yer alıyor. Yine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından aktarılan bilgilere göre, söz konusu imarlı arsa Yassıhüyük Köyü'nde yer alıyor.

Yine arsa satışı ile ilgili olarak verilen bilgiye göre satışa çıkarılan imarlı arsanın satış ihalesi 21 Aralık 2022 tarihinde saat 14:10'da yapılacak.


Geri Dön