24 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan 11 bin 100 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 11 bin 100 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın!

Milli Emlak o ilde 11 bin 200 TL'ye konut imarlı arsa satacak... Bu tarihi aman kaçırmayın... İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesindeki o ihale ilanı...



Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyenler Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından peş peşe yayımlanan ihale ilanlarını bekliyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Mart ayı ihale ilanlarını resmi web üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü yine konut imarlı arsa satışı yapacak.

Söz konusu ihale ilanındaki detaylara göre, KDV'den muaf arsa veya arazi almak isteyenlerin araştırdığı ihale ilanlarını yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa sunduğu arsa Niğde'de yer alıyor. 

Milli Emlak tan 11 bin 100 TL ye konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın!

Yatırımcıların radarına giren söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan konut imarlı arsanın yüz ölçümü 245,27 metrekare şeklinde açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki bilgiye göre, söz konusu ilana göre satışa sunulan arsa ihalesi 21 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan konut imarlı arsanın  geçici teminat bedeli kaç TL olarak açıklandı? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki o konut imarlı arsa satış ihalesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...


Geri Dön