20 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan büyük fırsat! İstanbul'da arsa satıyor!

Milli Emlak'tan büyük fırsat! İstanbul'da arsa satıyor!

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı yeni ihale ilanlarını peş peşe  yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Kartal ilçesi Gümüşpınar Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 



Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyen yatırımcıların merakla beklediği Eylül ayı ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden hız kesmeden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merakla beklenen yeni ihale ilanı da internet sitesinden yayımlandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sayfasında yer alan söz konusu satış ihaleleri arasında İstanbul ili, Kartal ilçesindeki konut alanı imarlı arsa da mevcut.

Milli Emlak tan büyük fırsat! İstanbul da arsa satıyor!

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki son dakika detayına göre satışa sunulan konut alanı imarlı arsa İstanbul ili, Kartal ilçesi Gümüşpınar Mahallesi'nde bulunuyor.

İhale tarihi de resmi olarak duyurulan söz konusu arsanın taşınmaz numarası 34180103752 şeklinde açıklandı. Yine aktarılan detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 235,65 metrekare.


Geri Dön