26 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde 54 bin bin TL'ye KDV'den muaf arsa satıyor!

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde 54 bin bin TL'ye KDV'den muaf arsa satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Kasım 2022 ihale ilanları arasında satış bedeli 54 bin TL şeklinde belirlenen imarlı arsa da bulunuyor. İşte yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale detayları...



Konut imarlı ve KDV'den muaf arsa almak isteyen vatandaşların radarına giren yeni ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden düzenli olarak yayımlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 54 bin TL'ye konut imarlı arsa satıyor.  

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan düşük bedelli ihale ilanları arasında Konya'daki arsa ihalesi de bulunuyor.

Milli Emlak tan büyük fırsat! O ilde 54 bin bin TL ye KDV den muaf arsa satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan arsa Konya ili Karatay ilçesi Karakaya Köyü'nde yer alıyor. Resmi web sitesinde yer alan söz konusu ihale ilanına göre, satışa çıkan arsanın satış ihalesi 25 Kasım 2022 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Milli Emlak'ın satışa çıkardığı konut imarlı arsanın taşınmaz numarası 42010109743 şeklinde belirtildi. Yine resmi internet sitesindeki detaylara göre, satışa çıkarılan imarlı arsanın alanı 535,82 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi sitesindeki ilana göre, hazine hissesinin de 535,82 metrekare olarak belirtildiği konut imarlı arsanın toplam muhammen bedeli 54 bin TL olarak belirtilirken, geçici teminat bedeli de 16 bin 200 TL olarak açıklandı.


Geri Dön