27 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan Çeşme'de 49 yıllığına su sporları alanı!

Milli Emlak'tan Çeşme'de 49 yıllığına su sporları alanı!

Milli Emlak, İzmir Çeşmedeki iki taşınmaz için 49 yıllığına irtifak haklarını kullanmak üzere ihaleye gidedeceğini açıkladı. Yıldızburnundaki dolgu imar planı revizyonu kapsamında su sporları alanı olarak belirlenen alan 2 bin 880 metrekare



Milli Emlak,  İzmir  Çeşmedeki iki taşınmaz için 49 yıllığına irtifak haklarını kullanmak üzere ihaleye gidedeceğini açıkladı. Açıklamaya göre, Yıldızburnundaki dolgu imar planı revizyonu kapsamında su sporları alanı olarak belirlenen 2 bin 880 metrekare yüzölçümündeki taşınmaz, su sporları eğitimine ayrıldı. Bu alan için birinci yılda 44 bin TL'lik ilk yıl tahmini kullanım bedeli tayin eden Milli Emlak'ın geçici teminat rakamı ise 8 bin 800 TL oldu.
Banyoz mevkiindeki 6 bin 64 metrekare yüzölçümündeki alanı da iskele ve dolgu alanı olarak kullanılması şartı ile ihaleye çıkaran Milli Emlak, ilk yıl için tahmini bedel olarak 146 bin TL isterken geçici teminat olarak 29 bin 200 TL talep etti. Her iki taşınmazın da işgalli olduğunu dile getiren yetkililer, ihalenin tarihini 21 Nisan 2011 olarak ifade ettiler.


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Geri Dön