19 / 04 / 2024

Milyonlara ayçiçek yağı müjdesi: 5 Litre yağ...

Milyonlara ayçiçek yağı müjdesi: 5 Litre yağ...

Dolar kurunda meydana gelen yüksek artışın ardından en çok etkilenen ayçiçek yağı oldu. Yüksek fiyat artışın ardından vatandaşlar ucuz ayçiçek yağı nerede satılıyor diye araştırmaya başladı...



Geçtiğimiz aylarda dolar kurununun zirve yapmasının ardından en çok etkilenen ayçiçek yağı olmuştu. Bu durum karşısında vatandaşlar en ucuz ayçiçek yağının satıldığı yerleri araştırmaya başladı. Cimricom tarafından alınan bilgiler doğrultusunda, 5 litre ayçiçek yağının 5 TL’ye satıldığı görüldü.

TR Haber'de yer alan habere göre, Ayçiçek yağı fiyatları en çok araştırılan konular içinde yer alıyor. Evinde ayçiçek yağı biten vatandaşlar en uzuc yağ nerede satılıyor? sorusunun cevabını araştırıyor. Cimri market dev indirimi kampnayasını duyurdu. Buna göre, Komili 5 litre ayçiçek yağı internet alışverişine özel 5 TL’ye satılacak.

Milyonlara ayçiçek yağı müjdesi: 5 Litre yağ...

AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI;

5 L Sırma ayçiçek yağı: 139,95 TL

5 l Turna ayçiçek yağı: 170,90 TL

5 l Abalı ayçiçek yağı: 139,95 TL

5 l Komili ayçiçek yağı: 5 TL

5 L Çotanak ayçiçek yağı: 5 TL

A101 aldın aldın online 27 Ocak kataloğu!

BİM, A101, ŞOK, Carrefour ve Migros'a 3. soruşturma yolda!

Dolarda kritik gelişme! Büyük yıkım geliyor!

Gram altın 1.450 lira olacak iddiası! Yatırımcılar sürekli altın almak isteyecek!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön