27 / 04 / 2024

5 Litrelik Ayçiçek yağında çılgın indirim! Stok yaptıracak bu fırsat kaçmaz! İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi…

5 Litrelik Ayçiçek yağında çılgın indirim! Stok yaptıracak bu fırsat kaçmaz! İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi…

Ayçiçek yağı fiyatları yıl içerisinde en fazla değişkenlik gösteren temel gıda ürünleri arasında yer aldı. Vatandaşlar uygun fiyatlı Ayçiçek yağını bulduğunda birkaç tane alıp stok yapıyor. Peki hangi markette 5 litrelik Ayçiçek yağı ne kadar?  İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi…



Son yıllarda mutfak alışverişinin en çok can yakan kalemi olan ayçiçej yağı, Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş nedeniyle iyice bulunmaz hint kumaşı sınıfına girdi. Savaştan ve enflasyondan en çok etkilenen ürünlerden biri olan Ayçiçek yağı fiyatları hızla artmış ve geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşları kara kara düşündürmüştü. Ayçiçek yağında geçen zamlı süreçten sonra marketler ve markalar ayçiçek yağı fiyatlarını indirmeye ve çok daha uygun fiyatlardan satışa sürmeye başladı.

Marketler ayçiçek yağı fiyatlarında indirim tarifesini uygulamaya başladıktan sonra aralarında da adeta bir savaş başladı. Ayçiçek yağını en dip fiyattan satışa koymak için çeşitli kampanyalar düzenleyen marketler, Ayçiçek yağı fiyatlarını neredeyse her gün güncelliyor.

Peki hangi markanın Ayçiçek yağı ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi…


Geri Dön