25 / 04 / 2024

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! 31 Haziran son gün!

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! 31 Haziran son gün!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren kısa çalışma ödemelerinde sona gelindi. Haziran ayının son günleri yaklaşırken kısa çalışma ödeneği ne zaman bitecek, son gün ne zaman? gibi sorular çalışanlar tarafından merak edilip araştırılıyor...



Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını döneminde milyonlarca çalışanın mağdur olmaması için verilen ödeneklerden  yararlanan çalışanlar, kısa çalışma ödeneği ne zaman bitecek? Kısa çalışma ödeneği bitiyor mu? sorularının cevaplarını aramaya başladılar.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kısa çalışma ödemelerinden faydalanan milyonlarca çalışan ödemelerin ne zaman biteceğini merak ediyor. Kısa çalışma ödeneğinin sona ermesi ile çalışanlar tam mesai dönemine geri dönebilecek. Peki; kısa çalışma ödeneği ne zaman bitecek? İşte merak edilenler...

 Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! 31 Haziran son gün! 

KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ NE ZAMAN BİTECEK?

Çalışanların mağdur olmaması için verilen, kısa çalışma ödeneği 31 Haziran 2021t arihinde sona erecek. Haziran ayı ödemeleri ağustos ayında verilecek.Uzatma kararı alınmazsa ağustos ayındaki ödemeler son ödemeler olacak.

Kısa çalışma ödeneğinin uzatılıp uzatılmayacağı ile ilgili karar önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan Kabine Toplantısı'nda belli olacak.

Çalışanlar dikkat! Son 14 gün kaldı!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön