26 / 04 / 2024

Milyonlarca SGK’lıya müjde! Hesaplara 12 bin 454 lira yatacak! Başvuruları sakın kaçırmayın

Milyonlarca SGK’lıya müjde! Hesaplara 12 bin 454 lira yatacak! Başvuruları sakın kaçırmayın

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yapılan açıklamaya göre; doğum yapmış kadınlar, başvuru yaptığı takdirde 12 bin 454 liraya kadar para alabilecek. İşte detaylar…



Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yapılan açıklama milyonlarca kişiyi heyecanlandırdı. Maaşı asgari ücret şeklinde olan kişiler için çok önemli bir ödeme haberi daha bildirilirken asgari ücretli kadın çalışanlara doğum parası ödemesi yapılacağı ifade edildi.

AMAÇ; KADINLARIN İŞ HAYATLARINA DAHA KOLAY ADAPTE OLABİLMESİ

Tüm bunlarla beraber bu ödemelerin SGK aracılığı ile yapılabileceği açıklandı. Kadınların çalışma hayatına daha kolay adapte olabilmesi için bu tarz projeler üretildiği açıklanarak doğum yapmış kadınlara SGK aracılığı ile toplu para ödemesi yapıldığı açıklandı.

PTT ARACILIĞI İLE PARALAR DAĞITILACAK

Bu kapsamda kadınlara doğum parası verilecek iken başvuru yapılması ve şartlara uyum sağlanması neticesinde para ödemesi gerçekleşecek. Başvurusu kabul edilenlere ise 12 bin 454 TL’ye kadar ödeme yapılacağı dile getirildi. Bunlarla birlikte ödeme alacakların bu paralarını PTT aracılığı ile sahip olabilecekleri açıklandı.

Milyonlarca SGK’lıya müjde! Hesaplara 12 bin 454 lira yatacak! Başvuruları sakın kaçırmayın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön