20 / 04 / 2024

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ve Sinan Sevim evlendi!

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ve Sinan Sevim evlendi!

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ile Matra Motor’un üçüncü jenerasyon yöneticisi iş insanı Sinan Sevim, 7 Ağustos Cuma günü Kemer Golf and Country Club’da düzenlenen şık bir davetle evlendi.



2010 yılında New York’ta Pratt Mimarlık fakültesinden mezun olmasının ardından New York’ta Zaha Hadid ve SOM gibi çeşitli büyük mimari ofislerde çalışan Mimar Dilara Kıran, daha sonra City University of London’da gayrimenkul alanında master yaptı. Londra’da annesi İç Mimar Tülin Kıran ile beraber projeleri hayata geçirdi. Çalışmalarına artık Türkiye’de devam eden, Mimar Hakan Kıran’ın kızı olarak da bilinen Dilara Kıran, 1958 yılından beri Türk Denizcilik sektörüne ve enerji santrallerine hizmet eden köklü sanayi kuruluşu Matra Motor’un üçüncü jenerasyon yöneticisi Sinan Sevim ile nikah masasına oturdu. 

Aile Arasında Samimi Tören

Kemer Golf and Country Club’da gerçekleşen özel bir davetle hayatlarını bir araya getiren Dilara Kıran ve Sinan Sevim çifti aile arasında samimi bir tören düzenledi. Normal şartlar altında Esma Sultan Yalısı’nda görkemli bir davet ile dünya evine girmeyi planlayan çift, pandemi nedeniyle şık ve zarif bir kutlama yaptı. Çiftlerin yalnızca yakın aile fertlerinin eşlik ettiği törene yaklaşık 70 kişi katılım gösterdi.

Koronavirüs nedeniyle “sağlık olsun” diyerek aile arasında mütevazi bir seremoni yapan çift, katılamayanlar için ise bir instagram sayfası açıp nikah törenini canlı olarak yayınladı. Nikahın ardından gerçekleşen kokteylde tebrikleri kabul eden çift, konuklarla bol bol fotoğraf çektirerek mutluluklarını paylaştılar.


 


Geri Dön