26 / 04 / 2024

Mimar Ufuk Bahar başarı sırlarını ve yeni trendleri anlattı!

Mimar Ufuk Bahar başarı sırlarını ve yeni trendleri anlattı!

ngiltere ve Türkiye’de yüzlerce projeyi hayata geçiren Urbanist Architecture’ın kurucusu Mimar Ufuk Bahar konuğu olduğu MAG Dekorasyon dergisinde başarısının sırlarını anlattı…



Mimari ve dekorasyon çağa ayak uydurarak durmadan gelişmeye devam ediyor. İngiltere ve Türkiye’de yüzlerce projeyi hayata geçiren Urbanist Architecture’ın kurucusu Ufuk Bahar konuğu olduğu MAG Dekorasyon kapağında başarısının sırlarını anlattı…

Tasarım sürecinde kullanılan ileri teknoloji programları, İngiltere ile Türkiye arasındaki mimari farklılıklar ve en yeni dekorasyon trendlerini MAG Dekorasyon sayısında paylaşan Ufuk Bahar “İngiltere ve Türkiye bazında konut iç mekân dekorasyonları ele alındığında ise alanların fonksiyonlarının ve kullanım biçimlerinin iç dekorasyonda farklılıklar yarattığını söylemek mümkündür. Kültür ve yaşam biçiminin yanı sıra, bölgesel ve iklimsel özelliklerin yarattığı farklılıklar da mimariyi etkiler. Kullanılacak malzeme ve stil üzerine düşünülürken bunlar göz önünde bulundurulur” şeklinde konuştu.

Dekorasyon planlamasında yapılan en büyük yanlışları da dile getiren Bahar “Daha önce de belirttiğim gibi mekânı ve mekânın potansiyelini iyi anlamadan yapılan tasarımlar bize başarısız iç mekânlar getirecektir. Müşterinin öncelikleri mekân analiziyle ve yaratılan çözümlerle birleşmediğinde de ortaya başarısız çalışmalar çıkabilir” diye konuştu.

Başarılı Mimar Ufuk Bahar’ınkapak konuğu olduğu MAG Dekorasyon, renkli ve canlı atmosferler oluşturmanızı sağlayacak, yazın ışığını evinize yansıtacak önerileri, Başarılı İç Mimar Esra Kazmirci’nin meslek hayatı ve dekorasyon favorileri, alanında uzman bir çok ismi buluşturan dopdolu sayfaları ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Issue, Türk Telekom ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor.


Geri Dön