26 / 04 / 2024

Mimar Ülkem Güçsav'a haciz şoku!

Mimar Ülkem Güçsav'a haciz şoku!

Demet Akalın, Işıl Reçber ve Siren Ertan gibi ünlü isimlerin evinin tasarımı ve mimarisini yapmasıyla ismini “ünlülerin mimarı” olarak duyuran Ülkem Güçsav hakkında şok iddia ortaya atıldı. Güçsav'ın piyasaya olan borçları nedeniyle haciz işlemi başlatıldı.



Ünlülerin mimarı olarak bilinen Ülkem Güçsav hakkında piyasaya olan borçları nedeniyle haciz işlemi başlatıldı. Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre, alacaklıların şikayetiyle de Güçsav hakkında yurtdışı yasağı konuldu.

Ülkem Güçsav'ın Akfen Holding’in CEO’su Süha Güçsav’dan boşandığı öğrenildi. Ülke Güçsav'ın bir çocuğu var. Güçsav’dan 10 milyona yakın parayı alamadıklarını belirten alacaklılar, tahsilat için icra müdürlüğüne başvurdu. Alacaklarının ünlülerin mimarı tarafından dolnadırıldıklarını iddia etti. Alacaklılar Güçsav hakkında dolandırıcılık suçlamasıyla suç duyurusunda bulunuldu. Güçsav hakkında soruşturma başlatıldı. 

Alacaklar için Ülkem Güçsav’ın Beykoz Konakları’ndaki evine giden icra memurlarının ise Güçsav’a ulaşamadığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Ülkem Güçsav, Demet Akalın, Işıl Reçber ve Siren Ertan gibi ünlü isimlerin evinin tasarımı ve mimarisini yaptı.


Geri Dön