24 / 04 / 2024

Mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı! 

Mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı! 

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve Thanx Mimarlık firmasının  sahibi mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı. Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatının 2 milyon 400 bin TL olduğu öğrenildi. 



Thanx Mimarlık firmasının sahibi ve ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eski eşi mimar Zeynep Yılmaz geçtiğimiz günlerde lüks aracı ile görüntülendi. Yılmaz'ın Porsche 911 4s marka aracı için 2 milyon 400 bin TL'yi gözden çıkardığı öğrenildi. 

Akşam Gazetesi'nden yer alan habere göre; 2016 yılında Acun Ilıcalı'dan ayrılan Yılmaz, Etiler Papermoon’da kız arkadaşları ile vakit geçirdi. Gecenin sonunda magazincilere poz veren Yılmaz, 2 milyon 400 bin TL değerindeki Porsche 911 4s marka lüks spor arabasına binerek uzaklaştı. 

Zeynep Yılmaz kimdir? 

Zeynep Yılmaz 1976 yılında dünyaya geldi. 17 yaşından Acun Ilıcalı ile tanışan Yılmaz 2003 yılında Ilıcalı ile evlendi. Marmara Üniversite'si İşletme Fakültesi mezunu olan Yılmaz, Cine5’te iç film satın alımı görevinde üç sene kadar çalıştı. Daha sonra kendi mimarlık şirketini kuran Yılmaz, mimarlık yapmaya başladı. Yılmaz,  2016 yılında Acun Ilıcalı ile anlaşmalı bir şekilde ayrıldı. 

Acun Ilıcalı ile evliliğinden 2 kızı olan Yılmaz, ilk çocuğu olan Leyla Ilıcalı 2004 yılından kucağına aldı. İkinci çocuğu olan Yasemin Ilıcalı ise 2007 yılında dünyaya geldi. 

Zeynep Yılmaz, geçtiğimiz yıl kendisi ile yapılan bir ropörtajda 'Kendinizden ve eğitim geçmişinizden kısaca bahseder misiniz?' sorusunu şu şekilde yanıtlamıştı. "Çocukluğumdan beri mimarlık okumak istedim. Rahmetli dedem ve babam avukattı, ama aklım hep mimarlıktaydı. Sabahlara kadar dayımın çizdiği projeleri ve maketleri seyrederdim. Rahmetli babamın vasiyeti, 'Ne olursan ol önce anne ol' idi. Sanırım en büyük meslek anneliği yerine getirdim. Şimdi ise hayallerimdeki işi yapıyorum. 8 sene Fransız okullarında okuduktan sonra Marmara Üniversitesi İşletme bölümünü bitirdim."


Geri Dön