23 / 04 / 2024

zeynep yılmaz mimar mı

zeynep yılmaz mimar mı

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve Thanx Mimarlık firmasının  sahibi mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı. Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatının 2 milyon 400 bin TL olduğu öğrenildi. 

Kentsel dönüşüm işe yaramıyor mu? Mimar Önder Yılmaz'dan ezber bozan dönüşüm açıklaması!

Her bir köşesi deprem riski altında olan Türkiye'de sık sık kentsel dönüşümün önemi dile getiriliyor. Mimar Önder Yılmaz, X sosyal medya hesabından dönüşüm ile ilgili ezber bozan bir açıklama yaptı. İşte Yılmaz'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Atalay Yılmaz ve Zeynep Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Yılmaz Eren'den çarpık yapılaşma uyarısı!

Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Edirne İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Yılmaz Eren, Türkiye'nin deprem ülkesi olduğunu ve deprem gerçeği ile yaşamak zorunda olunduğunun akıllardan çıkarılmaması gerektiğini belirtti.

Mimar Nahit Yılmaz vefat etti!

Deva Holding'ten emekli mimar ve mühendis Nahit Yılmaz vefat etti... 

Mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı! 

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve Thanx Mimarlık firmasının  sahibi mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı. Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatının 2 milyon 400 bin TL olduğu öğrenildi. 

Mimar Zeynep Yılmaz kızı Yasemin ile alışverişte!

Cemiyet hayatının önemli isimleri arasında yer alan mimar Zeynep Yılmaz, kızı Yasemin Ilıcalı ile beraber İstinyePark'da objektiflere takıldı.

Sevda Erginci ve Yılmaz Kunt ev arıyor!

''Yasak elma dizisinin Zeynep'i Sevda Erginci ve sevgilisi Yılmaz Kunt aynı eve çıkma kararı aldı. Çift, emlakçıları gezip ev bakıyor.

Türk mimar Ahmet Yılmaz'ın büyük başarısı!

ATÇILIK konusunda dünyanın en önemli ülkelerinden biri olan Hollanda’da Milli Binici Efe Siyahi’nin çiftliği Carpe Diem, Türk mimar Ahmet Yılmaz tarafından dizayn edildi. Mimar Yılmaz, Binicilik Hollanda Milli Takımı antrenörünün kendi çiftliğini de çizeceklerini söyledi.

Bayram Ali Yılmaz, Afganistan'da önemli projelere imza attı!

17 Ağustos 1999 Marmara depreminde işini ve birikimlerini kaybeden Yalovalı mimar Bayram Ali Yılmaz 2002 yılında geldiği Afganistan'da kurduğu inşaat şirketiyle ülkenin en büyük şirketleri arasına girdi.

Gençyılmaz Kardeşler İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gençyılmaz Kardeşler İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Umut Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Büyükçekmece, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Çağlar Yılmaz kimdir?

Mimar Çağlar Yılmaz kimdir? Mimar Çağlar Yılmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Çağlar Yılmaz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Çağlar Yılmaz...

Erdal Edip Yılmaz kimdir?

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda Maliyet Mücadelesinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini sürdüren Mimar Erdal Edip Yılmaz, 1993 yılında Mimar Sinan Üniversitesi’nden mezun oldu. İşte özgeçmişi...

Yılmaz Sanlı kimdir?

Türkiye mimarlık tarihinde oldukça öneme sahip Mimar Yılmaz Sanlı kimdir? Mimar Yılmaz Sanlı, yaşamı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Mimar Yılmaz Sanlı'nın hayatı ve projeleri..

zeynep yılmaz mimar mı Haberi

zeynep yılmaz mimar mı

Thanx Mimarlık firmasının sahibi ve ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eski eşi mimar Zeynep Yılmaz geçtiğimiz günlerde lüks aracı ile görüntülendi. Yılmaz'ın Porsche 911 4s marka aracı için 2 milyon 400 bin TL'yi gözden çıkardığı öğrenildi. 

Akşam Gazetesi'nden yer alan habere göre; 2016 yılında Acun Ilıcalı'dan ayrılan Yılmaz, Etiler Papermoon’da kız arkadaşları ile vakit geçirdi. Gecenin sonunda magazincilere poz veren Yılmaz, 2 milyon 400 bin TL değerindeki Porsche 911 4s marka lüks spor arabasına binerek uzaklaştı. 

Zeynep Yılmaz kimdir? 

Zeynep Yılmaz 1976 yılında dünyaya geldi. 17 yaşından Acun Ilıcalı ile tanışan Yılmaz 2003 yılında Ilıcalı ile evlendi. Marmara Üniversite'si İşletme Fakültesi mezunu olan Yılmaz, Cine5’te iç film satın alımı görevinde üç sene kadar çalıştı. Daha sonra kendi mimarlık şirketini kuran Yılmaz, mimarlık yapmaya...