29 / 03 / 2024

Erdal Edip Yılmaz kimdir?

Erdal Edip Yılmaz kimdir?

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda Maliyet Mücadelesinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini sürdüren Mimar Erdal Edip Yılmaz, 1993 yılında Mimar Sinan Üniversitesi’nden mezun oldu. İşte özgeçmişi...



Erdal Edip Yılmaz Proje ve Maliyet Mücadelesinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı 1993 yılında Mimar Sinan Üniversitesi’nden, Mimarlık lisans diplomasını almıştır. 


Sırasıyla, Üçgen İnş. Koray Yapı End. ve Kuzu Grup gibi Türkiye’nin önde gelen inşaat şirketlerinde yöneticilik ve koordinatörlük ile Ada Mimarlık’ta Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmıştır. 


Real İstanbul ve G Plus projelerinde danışman olarak bulunmuştur. 


Bitirdiği yapılar arasında, Radisson Sas Ortaköy, Antalya Kiriş Tatil Köyü, Conrad Otel İstanbul, İran Havayolları, Gazellini Ankara, YKM Suadiye/Şişli, çok sayıda İş Bankası /Yapı Kredi Bankası şubesi ile Spradon Bahçeşehir projesi kapsamında 1.957 konut/villa/residence ile 745 konutluk Divan Residence/ Halkalı projeleri yer almaktadır. 


Yılmaz, Nisan 2012’de katıldığı SAF GYO'da Ağustos 2012'den bu yana Proje ve Maliyet Mücadelesinden Sorumlu genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.






Geri Dön