24 / 04 / 2024

MIMARSIV Selection 50 yenilikçi ürünü 500 mimarla buluşturacak!

MIMARSIV Selection 50 yenilikçi ürünü 500 mimarla buluşturacak!

2 Haziran Perşembe günü Beyoğlu’ndaki Fransız Sarayı’nda düzenlenecek olan “MIMARSIV Selection”, vizyoner konseptiyle mimarlar ve iç mimarlara güncel ve inovatif ürünler için benzersiz bir keşif yolculuğu vadediyor.



MIMARSIV, sektördeki seçkin malzeme firmalarının yenilikçi ürünlerini hedef mimarlarla ve iç mimarlarla buluşturmayı planlayan özgün bir etkinliğe imza atıyor. 2 Haziran Perşembe günü Beyoğlu’ndaki Fransız Sarayı’nda düzenlenecek olan “MIMARSIV Selection”, vizyoner konseptiyle mimarlar ve iç mimarlara güncel ve inovatif ürünler için benzersiz bir keşif yolculuğu vadediyor. 


Mimarları; malzeme tedarikçileri, danışmanlık firmaları ve zanaatkarlarla, yaratıcı etkinlik ve mecralarda bir araya getirmek amacıyla Aslı Sekmen ve İlkay Öngün ortaklığında kurulan MIMARSIV, 2 Haziran Perşembe günü Beyoğlu Fransız Sarayı’nda gerçekleştireceği MIMARSIV Selection etkinliği ile 50 seçkin ve yenilikçi ürünü 500 mimarla buluşturmaya hazırlanıyor.


Business France işbirliği ile Fransız Sarayı’nın tarihi dokusu ve eşsiz atmosferinde gerçekleştirilecek olan organizasyon 12 saat boyunca sürecek ve aydınlatma,mobilya, zemin, duvar, tavan ve cephe gibi farklı kategorilerde hizmet veren önemli markaların seçkin ürünlerini İstanbul,  Ankara  ve İzmir’den davet edilecek 500 mimarla buluşturacak.


Bugüne kadar düzenlenen fuarların ve tüm diğer mimar&malzeme buluşmalarının bir adım ötesi niteliğindeki MIMARSIV Selection, mesleki gelişmelerden haberdar olmak ve yenilikleri projelerine taşımak adına sektördeki güncel malzemeleri tanımak ve takip etmek zorunda olan mimarların ve iç mimarların işini kolaylaştırarak, onları kent merkezinden kilometrelerce uzaktaki fuar alanlarında, devasa stand alanlarında konumlanmış binlerce seçeneğin arasından ilgilerini çekecek ürünleri yakalamaya çalışma yükünden kurtaracak. Organizasyon, sektör profesyonellerini kent merkezinde, Fransız Sarayı gibi özgün mimariye sahip, konforlu ve şık bir mekanda, bir gün süresince, seçilmiş ve inovatif ürünlerle buluşturacak.


Yoğun çalışma tempoları ve uzak mesafeler nedeniyle genellikle ürün ve malzeme fuarlarına katılamayan mimar ve iç mimarlarla daha sofistike ve prestijli bir ortamda birebir ve verimli bir buluşma gerçekleştirecek olmak, malzeme firmalarını da etkinlikle ilgili oldukça heyecanlandırıyor.


MIMARSIV Selection’da sergilenecek olan markaların ürünleri, Fransız Sarayı’nda, EDIDA 2016 ödüllü İç Mimar Atilla Kuzu ve Mimar Levent Çırpıcı ortaklığındaki Ozon Design tarafından tasarlanan Select Zone modüllerinde konumlandırılacak. Her marka için standart modüllerin oluşturulacağı MIMARSIV Selection’da ürünlerin detay bilgileri için dijital bir ekran da yer alacak.


Davetli ve ziyaretçilerin şampanya ve canlı müzikle karşılanacağı etkinlik, gün boyu sürecek olan DJ performans ve Fransız şarabı eşliğindeki ikramlarla devam edecek…



Haber Cumhuriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;


Mimarları; malzeme tedarikçileri, danışmanlık firmaları ve zanaatkârlarla yaratıcı etkinlik ve mecralarda bir araya getirmek amacıyla Aslı Sekmen ve İlkay Öngün ortaklığında kurulan MIMARSIV, 2 Haziran Perşembe günü Beyoğlu'ndaki Fransız Sarayı'nda gerçekleştireceği MIMARSIV Selection etkinliği ile 50 ürünü 500 mimarla buluşturmaya hazırlanıyor. 


Fransa İstanbul Başkonsolosu Muriel Domenach'ın katılımıyla Business France işbirliğinde Fransız Sarayı'nın tarihi atmosferinde gerçekleştirilecek olan organizasyon 12 saat boyunca sürecek ve aydınlatma, mobilya, zemin, duvar, tavan ve cephe gibi farklı kategorilerde hizmet veren markaların ürünlerini İstanbul, Ankara ve İzmir'den davet edilecek 500 mimarla buluşturacak.

 

Etkinlik kapsamında gerçekleşecek olan "Claim Your White With Architects" sergisiyle de 9 ünlü mimarın tasarladığı ve moda tasarımcısı Mehtap Elaidi'nin elinden çıkacak gömlekler "Claim Your White With Architects" sergisinde ziyaretçilerle buluşacak. 


Alışılmışın dışında bir konsepte sahip olan sergi, duayen mimarların modaya dokunuşlarıyla iki farklı disiplini bir araya getirecek. MIMARSIV Selection konuklarının etkinlik boyunca ziyaret edebilecekleri sergi, mimarların siyah renk tutkusunun aksine beyaz renk gömleklere yansıttıkları tasarımlarıyla, alışılagelmiş "mimarlar siyah renk giyer" düşüncesine de atıfta bulunuyor. 


Cumhuriyet


Geri Dön