26 / 04 / 2024

Mimart Yapı, günde 30 liraya ev kampanyası başlattı!

Mimart Yapı, günde 30 liraya ev kampanyası başlattı!

Mimart Yapı, teslime hazır 310 konutu ‘günde 30 lira kampanyasıyla ' satışa çıkardı. çorlu 'daki Armada City projesinde başlayan kampanyada fiyatlar 81 bin liradan başlıyor



MİMART Yapı, müşterilerini günde 30 TL 'den başlayan fiyatlarla ev sahibi yapmak için bir kampanya başlattı. 1992   yılından bu yana farklı niteliklerde yaşam projelerini hayata geçiren Mimart Yapı, kampanyasını Armada City  Yaşam Merkezi 'nde 81 bin lira ile 218 bin lira arasında değişen konutları için uyguluyor.

Mimart Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özdemir, toplamda bin 831 daire ve 2 adet grup ticari ünitenin yer aldığı Armada City 'de 995 konuttan oluşan 1. etabın tamamlandığını belirterek “836 konuttun yer aldığı 2. etap inşaatı ise bütün hızıyla devam ediyor. 2. etapta teslimler Aralık 2011 itibari ile başlayacak. Toplamda bin 831 konutun yüzde 83 'ünün sahipleri belli oldu. Armada City   projesinde sadece 310 adet konut kaldı. Birinci etaptaki ticari ünitelerin hemen hemen tamamı satıldı ” diye konuştu.

çorlu 'nun İstanbul 'a yakın olması nedeniyle müşterilerin bu projeyi tercih ettiğini belirten Mimart Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özdemir “Trakya 'da büyük firmalarda çalışan kalifiye personelin nitelikli konut ihtiyacını karşılayacak bir proje olması da projenin değerini artırıyor ” dedi.

Daire teslimine kadar taksit yok

Projede dairelerin teslim edildiği döneme kadar taksit ödenmediğini belirten Özdemir “Yatırım yapmak için tercihiniz gayrimenkul ise, hem çorlu hem de Armada City sizin için doğru adres. Dairenizi teslim alana kadar taksit ödemeyeceğiniz gibi teslim aldıktan sonra kiraya verdiğiniz takdirde kira geliriniz ile taksit ödemelerinizi rahatlıkla destekleyebiliyorsunuz. Geleceğin sanayi şehri olmaya aday çorlu 'da bu imkanlarla ev sahibi olma şansını kaçırmayın ” şeklinde konuştu.

110 DÖNÜM ÜZERİNDE KURULDU

Tüm sosyal tesisler projede yer alıyor

110 dönüm arazi üzerinde zemin+11 katlı 37 bloktan oluşan Armada City 'de 1.831 daire bulunuyor. Projede yüzme havuzlarından futbol sahalarına, basketbol-voleybol sahalarından tenis kortlarına, çocuk oyun alanlarından kapalı sosyal tesise kadar oldukça fazla aktivite alanı var. Projede kapalı sosyal tesis içerisinde Türk hamamı, Fin hamamı, fitness center ve sauna gibi olanakları bulunuyor. Orion-Kipa gibi alışveriş merkezlerine bir adım mesafede bulunmasına rağmen, projede ayrıca alışveriş merkezi ‘Mimart çarşı ' da site sakinlerine hizmet veriyor.
Star/İbrahim Acar


Geri Dön