29 / 03 / 2024

Mina Towers’ta keyifli buluşma!

Mina Towers’ta keyifli buluşma!

Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mina Başaran’ın ev sahipliğinde Mina Towers’ta keyifli gibi bir davet gerçekleştirildi.



Yeni bir yaşam biçimi olarak dikkat çeken Mina Towers’ta, Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mina Başaran’ın ev sahipliğinde keyifli gibi bir davet gerçekleştirildi. Davetin ana konseptini, Ramada Resort Bodrum’un sushi ustalarının hazırladığı özel seçkilerden oluşan Sushi Feast oluşturuyordu.  Projenin marka yüzü, Yolanthe Cabau Sneijder’in de katıldığı davette konuklar, bu yeni nesil yaşam biçimini yerinde deneyimlediler. Projenin modern ve doğal ambiyansını yaşatmak adına “Jungle” konseptinde tasarlanan masada sushi lezzetlerini tadan konuklar, sonrasında çay hazırlamanın önemli detaylarını öğrenerek kendi harmanlarını oluşturdukları workshop’a dahil oldular.


Türkiye’nin en büyük satış ofislerinden birinde gerçekleşen etkinlikte davetliler; farklı stillere, zevklere ve kişisel yaklaşımlara hitap eden örnek daireleri de gezme fırsatı buldu. Farklı kombinasyonlarda 20 tip daire alternatiflerinden yaşam şekline en uygun olanı seçme imkanı sunan projede, 1+0 ile 5,5 +1 arasında herkesin ihtiyacına göre değişen daire tiplerinin olması davetlilerin ilgisini çeken önemli detaylar arasındaydı. Satış ofisi ve örnek dairelerle birlikte tüm projenin iç mimari çözümleri Artebel Design tarafından tasarlanıp uygulanmıştır. 


 “Kadının Gücünü Hissettiriyoruz.”

Mina Başaran açılış konuşmasında: “Eylül ayı sonunda lansmanını gerçekleştirdiğimiz projemizin geçtiğimiz haftalarda temellerini attık. 1500 konut ve 95 ticari alandan oluşacak projemiz, sadece bir konut projesi değil her anlamda yeni bir yaşam biçimi. Biz de bu ambiyansı deneyimlemeniz için projemizi yerinde görün istedik. Arkasında kadının gücünü önemli derecede hissettirdiğimiz projemizin bu etkinliğini de özellikle kadınlar günü haftasında gerçekleştirmeyi tercih ettik. Marka yüzümüz Yolanthe’de yanımızda olarak bu güzel günde bize eşlik etti.” 


Projenin marka yüzü Yolanthe Cabau Sneijder, Mina Başaran ile davetlilere yaptığı konuşmada: “Türkiye’de olmaktan dolayı çok mutluyum. Umarım daha uzun zaman Türkiye’de kalma fırsatım olur. Ayrıca ‘yenge’ olarak anılmak çok hoşuma gidiyor.” Dedi.


Web: www.minatowers.com


Geri Dön