26 / 04 / 2024

Mini’den şaşırtan fiyat! İşte 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Mini’den şaşırtan fiyat! İşte 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Mini’nin C segment modeli Clubman’ın eylül ayı fiyat listesi açıklandı. İşte, Mini Clubman'ın 23 Eylül 2022 fiyat listesi…



Mini’den şaşırtan fiyat! İşte 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Olağanüstü donanımlı ve çok yönlü olan Mini Clubman, tasarım, güç ve şıklığın baştan çıkarıcı bir bileşimini sunuyor.

Konforlu, dinamik olarak tasarlanmış beş koltuk, aydınlatılmış iç yüzeyler ve premium malzemelerle model, heyecan ve şıklık getiren Mini Clubman, sade, büyüleyici tasarım, kokpitinizi ve 8,8 inçlik muhteşem ekranı çerçeveleyen panelinizi zenginleştiriyor. Bu özelliklerin tümü, bağlantıda kalmanızı ve eğlenmenizi sağlayan en son teknolojilerle geliştirilmiştir.

2007 yılından bu yana kişiliği hassasiyetle birleştiren Mini Clubman, kalite ve kullanışlılık düşünülerek yeniden tasarlandı. Ürün yelpazesi, ALL4 4-çeker sistemi ile sunulan ve her yola uygunluk sağlayan Mini Twin Power Turbo motorlar ile donatıldı. Marka haline gelen Mini go-kart çevikliği, yüksek kaliteli süspansiyon sistemi ile geliştirildi. Güçlü şekilde biçimlendirilen hatlara sahip şık silueti, bir ayak hareketiyle açabileceğiniz çarpıcı bölmeli arka kapılar ile mükemmel bir uyum içindedir. Stop lambaları ise, çarpıcı hatları İngiliz mirasımızı vurgulayan Union Jack motifine sahiptir.

Peki Mini Clubman'ın teknik özellikleri neler? İşte, Mini Clubman'ın teknik özellikleri ve 23 Eylül 2022 fiyat listesi…


Geri Dön