25 / 04 / 2024

Miracle Residence daire fiyatları!

Miracle Residence daire fiyatları!

Firma: Mön İnşaat

Proje: Miracle Residence

Miracle Residence daire fiyatları ile ilgili bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. Daire teslimlerinin hemen gerçekleştirildiği Kurtköy Miracle Residence ödeme planı kapsamında banka kredisi ile ödemeler yapılıyor...




Miracle Residence  Mön İnşaat  tarafından hayata geçirildi.  Miracle Residence  İstanbul'un Anadolu yakasında Kurtköy ilçesinde inşa edildi. Miracle Residence daire fiyatları öncesinde Miracle Residence'ın detaylarına yer verelim.


Yaşamın başladığıKurtköy Miracle Residence'ta konutlar hemen teslim ediliyor. 124 adet dairenin yer aldığı Miracle Residence Kurtköy daire alanları 42 metrekare ile 243 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Kurtköy Miracle Residence satılık daire olarak 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipi kalmadı. Miracle Residence Kurtköy'de 2 oda 1 salon dairelerin satışları devam ediyor. Miracle Residence ödemeleri banka kredisi ile yapılıyor.



Miracle Residence daire fiyatları!


Miracle Residence daire fiyatları için 0216 482 60 08 numaralı telefondan Miracle Residence Mön İnşaat satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Miracle Residence Kurtköy'de yüzme havuzu, fitness center, sauna, voleybol sahası, basketbol sahası, kapalı otopark, botanik bahçe gibi sosyal olanaklar mevcut.


Mön İnşaat Miracle Residence iletişim

Telefon: 0216 482 60 08

Web Adresi: www.miracleresidence.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön