20 / 04 / 2024

Mirage Marina Bodrum teslim tarihi!

Mirage Marina Bodrum teslim tarihi!

Firma: Game Teknik Yapı

Proje: Mirage Marina Bodrum

40 blok şeklinde meydana gelen projede dairelerin alanları 70 metrekareden başlıyor kata ve cepheye göre değişiyor. Mirage Marina Bodrum teslim tarihi olarak 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleşmesi planlandı.



Toplam 4 bin 600 metrekarelik arsa alanda yükselen proje Muğla İl'i Bodrum'da denize 200 metre yürüyüş mesafesinde yaz kış kullanıma uygun şekilde yükseliyor.

 

Bloklardaki dairelerin flat ve dubleks daireler olarak eşit şekilde dizayn edildiği projede toplam 40 blok yer alıyor. Projede her blokta 4 adet daire yer alıyor. Projedeki flat daireler 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

 

Flat dairelerin alanları 70 metrekareden meydana gelen  Mirage Marina Bodrum  projesinde dubleksler ise 152 metrekare olarak dizayn edildi. Projedeki dublekslerde yan ve ön bahçe de bulunuyor.

 

Mirage Marina Bodrum ödeme planı kapsamında yüzde 30 peşinat ödendiğinde kalan kısım için banka kredisi ve 15 aya kadar vadelendirme ile ödeme yapılabiliyor.

 

Mirage Marina Bodrum teslim tarihi 2016 yılının Mayıs ayında yapılması öngörüldü. Sosyal alanları içerisinde kapalı otopark, fitness center, sosyal alanlar yer alan projede fiyatlar metrekare birim bazı 7 bin TL ile 9 bin TL arasında değişiyor.

 

Mirage Marina Bodrum güncel fiyat bilgisi!

 

Telefon: 0216 363 04 74

Web Adresi: www.miragemarina.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön