27 / 04 / 2024

Mirage Marina Bodrum'da fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor!

Mirage Marina Bodrum'da fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor!

Mirage Marina Bodrum Projesi sahibi Mustafa Şat, projeye başladıkları ilk günden bu yana fiyatların TL olarak belirlendiğini söyledi. Şat, projede fiyatların 450 bin TL'den başladığını söyledi.



Muğla'nın 164 bin nüfuslu ilçesi Bodrum, büyük şehirlerden göçün merkezi haline geldi. Mimarlar, avukatlar ve serbest çalışanların göç ettiği Bodrum, aylık ortalama 550 bin nüfusa ulaştı. Bodrum şimdi de özel okulların, hastanelerin ve inşaat şirketlerinin gözdesi oldu. Bodrum’un gözde koylarından Bardakçı’da hayata geçen Mirage Marina Bodrum Projesi de bu yatırımlardan birisi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, projeye başladıkları ilk günden bu yana fiyatların TL olarak belirlendiğini söyleyen proje sahibi Mustafa Şat, “Bu projeye ilk başladığımızda her şey bizim için bir hayaldi. Her geçen gün, kendini gösteren projemizle birlikte hayallerimiz gerçeğe bir adım daha yaklaştı. Öncelikle bu projede yüksek standartlı ve donanımlı evleri hayata geçirmenin yanı sıra projeye duygularımızı da kattık. Artık proje bizim için bir hayal değil, içerisinde yaşamın başladığı tamamen gerçek bir dünya oldu” dedi.

31 ARALIK’A KADAR

Projenin Bodrum’da 12 ay yaşama uygun bir bölgede gerçekleştiğini dile getiren Mustafa Şat, şöyle konuştu: “Konumu ve manzarasının yanı sıra sosyal alanlarıyla da projemiz öne çıkıyor. Peyzajı ve yasal sorumlulukları tarafımızca tamamlanmakta olan evlerimizi gerek dış yalıtımı, gerek sunduğumuz konfor olarak öne çıkıyor. Projenin başından bu yana değişmeyen fiyat politikamızla istikrarlı bir çizgi izledik. Satış fiyatlarımızda para birimini Türk Lirası olarak kullanarak, fiyatlarımızı sabitledik. Yeni yıla girerken hayali olan herkesin Bodrum’da ev sahibi olmaları için, 450 bin TL ile 990 bin TL arasında değişen evlerimizi 31 Aralık 2018 tarihine kadar yüzde 50 peşin, kalanı 12 ay vade ile vade farksız şekilde satışa sunduk. Peşin ödemek isteyenler için de yüzde 10 indirim yapıyoruz.”

www.miragemarina.com/


Geri Dön