16 / 04 / 2024

Mistral İzmir'in inşaatı tamamlandı!

Mistral İzmir'in inşaatı tamamlandı!

İzmir'in önde gelen iş adamları tarafından kurulan Mistral GYO'nun ilk projesi olan Mistral İzmir'in inşaatı tamamlandı. İzmir'in en yüksek binası olan bina 4 metre tavan yüksekliği ile fark yaratıyor.



İzmir'in önde gelen iş adamları tarafından kurulan Mistral GYO'nun ilk projesi olan Mistral  İzmir  tamamlandı. Konut, ofis ve çarşı bölümlerinden oluşan ve mimari estetiği ve inşaat kalitesiyle fark yaratan Mistral İzmir'in ofis kulesi İzmir'in en yüksek binası olma özelliğini taşıyor. Proje ayrıca, konumları itibariyle tüm konut ve ofisler muhteşem bir deniz manzarasına sahip. LED sertifikalarında Platinium ön sertifikası alan Türkiye'deki ilk proje olma özelliği taşıyan Mistral'in ofis kulesinde, 4 metre tavan yüksekliği ile fark yaratan ferah ofisler çalışanların motivasyonunu artırmak için tasarlandı.

Konut kulesinde ise, 3 metre genişliği aşan boydan boya teras alanları ve 3,40 metre tavan yüksekliği ve geniş iç hacmiyle konutlar büyük beğeni topluyor. Çelik kompozit yapısı sadece dayanıklılık değil aynı zamanda geniş ve kesintisiz alanlar sunuyor. 


Mistral İzmir'in yeme ve içme merkezi olmaya aday çarşısı, dünya çapında sergilere ev sahipliği yapacak 

Arkas Sanat Merkezi, Carrera Fitness, yaz-kış kullanıma açık havuzu ile çok farklı bir yaşam sunuyor. Resepsiyon, temizlik, teknik hizmetlerin yanı sıra 24 saat güvenliğin olacağı Mistral İzmir'de, tüm konutlarda telefon ya da tabletle erişilebilen akıllı ev sistemi 


153 OFİS VAR 

Kulenin yapımında kullanılan kompozit çelik, binanın dayanıklılığını artırmasının yanı sıra, ofis alanlarına geniş hacimler kazandırıyor. 153 adet ofisin yer aldığı projede 2-8 kat aralığı küçük ofisler için tasarlandı. Genel olarak büyük ofislerin yer aldığı kulede, 20. kat sonrasında 235 m2 ve üzerindeki büyüklükte ofisler yer alıyor.


Habertürk


Geri Dön