16 / 04 / 2024

Mitsubishi'den 1.250 liralık indirim!

Mitsubishi'den 1.250 liralık indirim!

Soğuk havaların bastırmasıyla birlikte Mitsubishi de yeni bir kampanyaya başladı. Firma klima alanlara 1.250 TL'ye varan indirim fırsatı sunuyor. İşte kampanya ile ilgili detaylar...



Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, yeni bir kış kampanyasını hayata geçirdi. 31 Aralık 2014 tarihine kadar Sezonsal Verimlilik Kriterleri'ne göre A, A+, A++, A+++ enerji sınıfında yer alan Mitsubishi Electric Klimalar'dan satın alanlar 1.250 TL'ye varan indirim fırsatından yararlanabiliyor. Duvar tipi split modeller ile kampanyaya dahil döşeme tipi modellerde geçerli olan kışa özel kampanya boyunca Mitsubishi Electric Klimalar, Yapı Kredi World Kart'a özel 9 taksitle satışa sunuluyor. Isıtma ve soğutmada yüksek enerji tasarrufu sağlayan Mitsubishi Electric Klimalar, kışın sıcak yazın serin ev ve ofis konforunu düşük elektrik faturalarıyla sağlıyor. Mitsubishi Electric Klimalarla mekanlarda A'dan A+++'a kadar yüksek enerji tasarrufu ve konfor hakim oluyor. Kış kampanyasına hem ısıtmada hem de soğutmada A+++ enerji sınıfında yer alan FH serisi Yeni Kirigamine Klimalar da dahil. Ortamdaki toz, bakteri, virüs ve alerjenleri yüzde 99'a varan oranda nötralize eden özel filtre sistemi Plasma Quad, bulunduğunuz yeri ve uzak noktalardaki sıcaklıkları algılayan, odada hiç kimse olmadığında otomatik olarak enerji tasarrufu moduna geçen 3D i-see Sensör ve hava akımı yönlendirme sistemleri ile donatılmış. 


Kampanyanın geçerli olduğu modeller:


Krigamine Inverter Duvar Tipi Split Klima (MSZ FH 25/35/50 VE; FH 25/35 VEHEZ) 

 Krigamine Zen Inverter Duvar Tipi Split Klima (MSZ EF 35/35/42/50 VE2W/VE2B/ V2S) 

 Deluxe Power Inverter Duvar Tipi Split Klima (MSZ SF 25/35/42//50 VE; MSZ GF60/71VE) 

 Comfort Inverter Duvar Tipi Split Cihazlar (MSZ HJ 25/35/50 VA) 

 Inverter Döşeme Tipi Cihazlar (MFZ KA 25/35 VA; MFZ KJ 25/35/50 VE) Kampanya MSZ FH 50 VEHZ, S ve P serisi Mr. Slim cihazlar ve multi cihazlar dışındaki tüm duvar tipi split klimalar için geçerli. 


Klima takmadan önce yerini seçin


Klima kapasitesinin ve kurulacağı yerin seçiminde bir uzmandan yardım alın. Firmalar bu hizmeti ücretsiz veriyor. 

 Satış sonrası servis ağı kuvvetli olan bir markayı seçin 

 Tasarruflu inverter tip klimaları tercih edin 

 Evinizin elektrik tesisatının klimanın elektrik ihtiyacını karşılayacak kapasitede olduğundan emin olun. 

 Düşük ses seviyesindeki cihazları seçin. 

 Benzer klimaları karşılaştırırken, verimi yüksek klimaları tercih edin. Verimin yüksekliği COP (Isıtmadaki verim), EER (Soğutmadaki verim) gibi kısaltmalarla gösterilen sayının yüksekliğinden veya A, B, C, D gibi harflerle belirtilen enerji verimliliği sınıfından anlaşılabilir. 


Klimanın önünü kapatmayın


Klimanızı soğutma modunda çalıştırırken çok düşük sıcaklığa ayarlamayın. Uygun sıcaklık genellikle Türkiye koşullarında 24-26 derecedir. 

 Çok sıcak günlerde perde, jaluzi ve kepenkler ile güneşin ısısını keserek enerji tasarrufu yapabilirsiniz. 

 Klimanızın iç ünitesinin hava giriş çıkışının perde, mobilya vb. ile kapanmamasına dikkat edin. 

 Filtreleri kullanım kılavuzunda belirtilen aralıklarla temizlenmesi ve yetkili servisler tarafından periyodik bakım yapılması klimanızın ömrünü arttıracaktır. 

 Klimanızın zamanlayıcısını kullanarak ev boşken klimanın otomatik olarak kapanmasını ve eve geldiğiniz saatte çalışarak evin serinlemesini sağlar. 



Sabah




Geri Dön