25 / 04 / 2024

MNG Residence fiyat listesi!

MNG Residence fiyat listesi!

Firma: MNG Holding

Proje: MNG Residence

MNG Residence fiyat listesi doğrultusunda projedeki konutların metrekare birim fiyatı 2 bin TL'den başlıyor. 4 bloktan oluşan proje Erzurum'da MNG İnşaat tarafından yepyeni bir yaşam alanı olarak konumlandırılıyor...



MNG Residence, Erzurum'da  MNG Holding  tarafından hayata geçirildi. 11 bin 700 metrekarelik yeşil alana sahip projede Stüdyo, 1 oda 1 salon,2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.


MNG Residence fiyat listesi 


MNG Residence fiyat listesi doğrultusunda projedeki dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan ödeme planı kapsamında konutlar için yüzde 25 peşinat verildikten sonra kalan tutar banka kredisi ile ödenebiliyor.


Erzurum MNG Residence, 4 blok olarak planlandı. 200 metrekare alana sahip alışveriş merkezinin yer verildiği proje, 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


MNG Residence ortak alanları arasında; hamam, fitnesss center, jeneratör, teknik ekip, otopark, sosyal olanaklar ve dinlenme alanları gibi imkanlar bulunuyor. Projedeki konutların teslimleri 2016 yılı içerisinde yapılacak.


Erzurum  MNG Residence  nerede?


Erzurum MNG Residence, Eski Erzurum Otogar arsası üzerinde konumlandırılıyor. Projede toplam 630 adet daireye yer veriliyor.


MNG Residence fiyat listesi hakkında detaylı bilgiler için (0212) 548 48 38 numaralı telefonu arayabilirsiniz.


Telefon: (0212) 548 48 38

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön