28 / 03 / 2024

MNG Şirketler Grubu'ndan e-ticaret’e yeni bir soluk!

MNG Şirketler Grubu'ndan e-ticaret’e yeni bir soluk!

Alt yapı, inşaat, otel yatırımları, enerji üretimi ve pazarlaması ile Türkiye ekonomisine önemli katkılar sunan MNG Şirketler Grubu, “setmoda.com” ile online alışverişe farklı bir bakış açısı getiriyor.



Alt yapı, inşaat, otel yatırımları, enerji üretimi ve pazarlaması, yurt içi-yurt dışı hava taşımacılığı ve finans alanlarındaki yatırımlarıyla Türkiye ekonomisine önemli katkılar sunan MNG Şirketler Grubu, “setmoda.com” ile online alışverişe farklı bir bakış açısı getiriyor.


Setmoda.com CEO’su Tuğrul Çetintaş, online ticaretin yeni dinamiklere ve farklı bakış açılarına ihtiyacı olduğunu belirterek, setmoda.com ile bu açığı kapatacaklarını söyledi.


Farklı beğenilere göre kombine edilmiş kıyafetleri ‘tek tıkla set halinde ve ulaşılabilir fiyata’ satın alma imkânı sağladıklarını anlatan Tuğrul Çetintaş, “MNG Holding kuruluşu olarak bu yatırım ile e-ticaret sektörüne yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyoruz. 100 kişiye yakın ekibimiz ile müşterilerimize her gün dinamik bir içerik ve yeni kampanyalar sunacağız. Nüfusu 80 milyona dayanan ülkemizde 46 milyon internet kullanıcısı var.  Türkiye’nin nüfusunu ve internet kullanıcı sayısını ele aldığımızda e-ticaretin gideceği uzun bir yol olduğunu görüyoruz. Toplam perakendede e-ticaretin payı 31 milyar TL.  Online perakendenin payı ise sadece 11,3 milyar TL. MNG Holding olarak Setmoda.com yatırımımız ile online alışveriş sektörüne derinlik de kazandırarak, bu pazardaki büyük oyuncular arasına girmeyi hedefliyoruz. ” dedi.


MÜŞTERİ TEK TIK İLE MODUNU RESETLEYEBİLECEK!

Klasik anlayışın dışına çıkıp, tüketicinin kendi stiline uygun kıyafetleri kombin edebilmesinin yanı sıra önerilen setlerle hiç zorlanmadan moduna ve tarzına uygun stili de bulabileceğini vurgulayan Tuğrul Çetintaş sözlerini şöyle tamamladı:

“Trendler, moda anlayışları ve tarzlarla birlikte dijital dünyanın hızlı gelişimi alışkanlıklarımızı da değiştirdi. Son trendleri yakından takip eden, hayallerinin peşinden giden, renkli, neşeli, yeniliklere kolay ayak uydurabilen tüm moda tutkunu kadınlar için artık setmoda.com var! Bir gün neşeli, bir gün romantik, bir gün rahat, bir gün karmaşık hisseden, kendi modunu yansıtan parçaları bir araya getirmekte zorlananlar, setmoda.com’da yer alan ‘Modunu Resetle’ tuşunu tıklayarak, gündelik modlarına uygun en doğru parçaları ‘set halinde’ alabilecekler.”


Geri Dön