27 / 04 / 2024

Mobilya Tasarım Yarışması Ödül Töreni 4 Mart'ta yapılacak

Mobilya Tasarım Yarışması Ödül Töreni 4 Mart'ta yapılacak

"3.Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması Ödül Töreni", 4 Mart 2010 tarihinde İstanbul Rahmi Koç Müzesinde yapılacak



Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri tarafından düzenlenen "3.Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması Ödül töreni", 4 Mart 2010 tarihinde İstanbul Rahmi Koç Müzesinde yapılacak.

Birlikten yapılan açıklamaya göre, Dış Ticaret Müsteşarlığı koordinatörlüğü, Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri organizatörlüğünde İstanbul İhracatçı Birlikleri, Ege İhracatçı Birlikleri ile Akdeniz İhracatçı Birlikleri'nin katkısıyla düzenlenen yarışmaya, bu yıl 680 tasarımla başvuru yapıldı.

Yarışmaya profesyonel tasarımcılar, uygulayıcılar ve lisans öğrencilerinin yanı sıra bu yıl ilk ve orta öğretim öğrencileri de katıldı.

Geleceğin tasarımcılarını yaratıcı çözümlere teşvik etmek amacıyla düzenlenen yarışma, 2010 yılında mobilya sektörünün gelişimine ışık tutacak değişik tasarımları alana çekmeyi hedefliyor.

Yarışmayı destekleyen kuruluşlar arasında TRT, Mimarlar Odası, İç Mimarlar Odası, CNR-Sine Fuarcılık ve Yaratıcı Çocuklar Derneği bulunuyor.

Yarışmada İhracatçı Birlikleri ile birlikte 25 ayrı ödülü verecek olan sponsor firmalar arasında da Bürotime, Kastamonu Entegre, Atagür Ahşap, Çilek Mobilya, Emo Home-Balıkçıoğlu Mobilya, Ersa Ofis Mobilyaları, Gentaş Werzalit ve Sanset-İkoor yer alıyor.

Ayrıca, Nadir Metal firması da yarışmada ödül alacak tasarımcılara özel basım birer altın hediye edecek.
AA


Geri Dön