28 / 03 / 2024

Mod Bahçelievler'de buçuk oda rahatlığı!

Mod Bahçelievler'de buçuk oda rahatlığı!

Az sayıda markalı konut projesinde göze çarpan ‘buçuk oda’ kolaylığı, MOD Bahçelievler’in geniş daire modellerinin bir parçası olarak aile yaşamına önemli kolaylıklar sağlıyor. Projede yer alan tüm daire modellerinde ‘buçuk oda’ bulunuyor.



Kent yaşamının tüm modlarını bir araya getiren MOD Bahçelievler, yatay yerleşim planına sahip mimari modeli, Basın Ekspres Yolu’na ve raylı ulaşıma komşu merkezi konumu, 5.000 metrekarelik peyzaj alanı, sosyal donatıları, geniş ölçeklerde tasarlanmış daireleri ve ‘buçuk oda’ imkanıyla sakinlerine kent içinde ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. 


Buçuk oda büyük kolaylık

Az sayıda projede göze çarpan ‘buçuk odalar’, çamaşır kurutma odası, alet edevat saklama ya da yer fazlalığı yapan eşyaları koruma görevi görerek aile yaşamına büyük kolaylık sağlıyor. Evden uzak tutulması istenmeyen, ancak ayak altında bulunması sorun yaratan eşyalar için depo vazifesi gören buçuk odalar, MOD Bahçelievler ayrıcalığı olarak sakinlerine önemli bir avantaj sunuyor. MOD Bahçelievler’in tüm daire modellerinde buçuk odaya yer veriliyor.


MOD Bahçelievler’de daireler aile yaşamına uygun olarak geniş tasarlanıyor. Metrekaresi 5.900 TL’den satışa sunulan projedeki 2.5+1 dairelerin brütü 163 m2, iki seçeneği bulunan 3.5+1 dairelerin brütleri 184 m2 ve 187 m2, 4.5+1 dairelerin brütü 221 m2 olarak değişiyor. MOD Bahçelievler’de geniş yaşam alanlarına sahip daireler lansmana özel %10 indirimle satışa sunuluyor.  


Web: http://www.modbahcelievler.com/


Geri Dön