16 / 04 / 2024

MOD Bahçelievler'de metrekaresi 4.950 TL'ye daire fırsatı!

MOD Bahçelievler'de metrekaresi 4.950 TL'ye daire fırsatı!

Basın Ekspres Yolu’ndaki MOD Bahçelievler projesinde lansmana özel metrekare birim fiyatları 4.950 TL'ye satışa sunuluyor.



2015 yılında yüzde 20’ye yakın değer kazanan, 2016 yılında da yatırımcısına yüksek ölçekte kazandıran Basın Ekspres Yolu’ndaki markalı konut projeleri, yatırımcıların gözdesi konumunda bulunuyor. Bu projeler arasında öne çıkan MOD Bahçelievler, 4.950 TL’lik lansmana özel metrekare birim fiyatıyla avantajlı yatırım imkanı sunuyor.


Ulaşım ağlarının kesişme noktasında yer alan ve markalı konutların yoğunlaştığı Basın Ekspres Yolu, İstanbul’un hızla değer kazanan bölgelerinin başında geliyor. Basın Ekspres Yolu çevresinde yaklaşık 50'ye yakın markalı konut projesi bulunuyor ve bu projelerde 16 bin konut yer alıyor. Fiyatlar değişkenlik göstermekle birlikte, birim metrekare satış fiyatlarının ortalaması 4.000 - 8.000 TL arasında değişiyor. 


Basın Ekspres’in yükselen değeri

Basın Ekspres Yolu’nun yanı başında çok özel bir lokasyon üzerinde bulunan MOD Bahçelievler projesi, bölgede daha önce birçok projeyi hayata geçiren MOD Gayrimenkul güvencesiyle yükseliyor. 


Bölgedeki markalı konut projelerinde yaygın olarak görülen küçük daire modelinin aksine MOD Bahçelievler aile yaşamına uygun olarak geniş ölçeklerde tasarlanıyor. Projedeki 2.5+1 dairelerin brütü 163 m2, iki seçeneği bulunan 3.5+1 dairelerin brütleri 184 m2 ve 187 m2, 4.5+1 dairelerin brütü 221 m2 olarak değişiyor. Bölgede yatırımcısına en çok kazandıran projelerin başında gelen MOD Bahçelievler’de metrekaresi 4.950 TL’den satışa sunulan daireler için %0 faiz ve %10 indirim imkanı da sağlanıyor. 


MOD Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Yirik, MOD Bahçelievler’in Yeşilköy Havalimanı, Basın Ekspres ve TEM bağlantı yolunun üzerinde, çok özel bir lokasyonda yer aldığını kaydediyor. Yirik, fiyat avantajı ve ödeme kolaylıklarının yanı sıra geniş daireleri, sosyal imkanları, metrobüse üç dakika, metroya ise 200 metre mesafelik merkezi lokasyonu ile MOD Bahçelievler’in yatırımcılara büyük fırsatlar sunduğunun altını çiziyor. 


MOD Gayrimenkul Yatırım A.Ş. – Modu mükemmellik olan yaşam alanlarını hayata geçirmek için kurulan MOD Gayrimenkul Yatırım A.Ş., şeffaf yönetim anlayışından ödün vermeden dört dörtlük projeler gerçekleştirmektedir. İnsanları mutlu eden, kalıcı eserler sunmak için faaliyet gösteren MOD Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin gerçekleştirdiği projeler arasında Bura Residence, Es Kule, Menekşe Sitesi, Medicana, Star Plaza, Doğa Koleji, Vizyon Koleji, Okyanus Koleji, Çağdaş Öncü Okulları ve MOD Bodrum Villaları bulunmaktadır.  


http://www.modbahcelievler.com/


Geri Dön