18 / 04 / 2024

MOD Bahçelievler’in yatay mimarisinde ferah yaşam!

MOD Bahçelievler’in yatay mimarisinde ferah yaşam!

Kent yaşamının tüm modlarını bir araya getiren MOD Bahçelievler, yatay mimari planı ve geniş daireleri ile bölgede yer alan projelerden ayrılıyor.



Yatay yerleşim planı, yeşil çevresi ve merkezi lokasyonu ile sakinlerine ideal bir yaşam sunan MOD Bahçelievler, İstanbul’un en merkezi semtlerinden Bahçelievler’de yer alıyor. Markalı konut projelerinde giderek yaygınlaşan dikey mimariden farklılaşarak sakinlerine az katlı ve geniş bahçeli yeşil bir yaşam alanı sunan MOD Bahçelievler, ayrıcalıklı bir proje olarak öne çıkıyor.   


Yatay mimaride geniş planlı daireler

Üç yatay blok olarak planlanan ve aile konforu için geniş ölçeklerde tasarlanan MOD Bahçelievler’de 84 seçkin daire yer alıyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunan MOD Bahçelievler’de 1+1 daire modeli bulunmuyor. Projedeki 2+1 dairelerin brütü 163 m2,  iki seçeneği bulunan 3+1 dairelerin brütleri 184 m2 ve 187 m2, 4+1 dairelerin brütü 221 m2 olarak değişiyor.     


MOD Bahçelievler, özel peyzaj düzenlemesiyle yeşilin her tonunu projede yer alan tüm daire modellerine taşıyarak da fark yaratıyor. Yatay mimari planla bütünleşen 5.000 metrekarelik peyzaj alanıyla MOD Bahçelievler, bahçe katından yeşil bir ortama açılan teraslar, doğayla iç içe yaşayan balkonlar ve ağaçlıklı bir yaşam alanı sunuyor. Lansmana özel %10 indirimle satışa sunulan MOD Bahçelievler daireleri, 2018 Mart ayında tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek.


MOD Gayrimenkul Yatırım A.Ş. – Modu mükemmellik olan yaşam alanlarını hayata geçirmek için kurulan MOD Gayrimenkul Yatırım A.Ş., şeffaf yönetim anlayışından ödün vermeden dört dörtlük projeler gerçekleştirmektedir. İnsanları mutlu eden, kalıcı eserler sunmak için faaliyet gösteren MOD Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin gerçekleştirdiği projeler arasında Bura Residence, Es Kule, Medicana, Star Plaza, Doğa Koleji, Vizyon Koleji, Okyanus Koleji, Çağdaş Öncü Okulları ve MOD Bodrum Villaları bulunmaktadır.  


Web: http://www.modbahcelievler.com/



Geri Dön