25 / 04 / 2024

Modakent Terminal Kurtköy projesi!

Modakent Terminal Kurtköy projesi!

Firma: Modakent A.Ş.

Proje: Modakent Terminal Kurtköy

Modakent Terminal Kurtköy projesi 216 adet 1+1 daire tipinden oluşuyor. Yüzde 1 KDV'nin uygulandığı Modakent Terminal Kurtköy projesinde banka kredisi kullanılarak 120 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor...




İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik ilçesine bağlı Kurtköy bölgesinde inşa ediliyor olan Modakent Terminal Evleri projesi Modakent A.Ş tarafından hayata geçiriliyor.  Modakent Terminal Kurtköy  projesi 216 adet daireden oluşuyor.


Modakent Terminal Kurtköy projesi 24 ay sonra teslim ediliyor. Modakent Terminal Kurtköy projesinde konutların yanı sıra ticari birimler bulunuyor. Modakent Terminal Kurtköy projesinde 13 dükkan blokların altında yer alıyor.


Modakent Terminal Kurtköy projesinde dairelerin tamamı 1 oda 1 salon olarak tasarlandı. Modakent Terminal Kurtköy projesinde dairelerin alanları 54 metrekare - 58 metrekare ve 59 metrekare olarak tasarlandı.


Modakent Terminal Kurtköy projesi yüzde 1 KDV oranıyla satılıyor. Modakent Terminal Kurtköy projesi 3 blok olarak inşa ediliyor. Modakent Terminal Kurtköy projesinde banka kredisi ile 120 aya kadar taksit yapılıyor.


Modakent Terminal Kurtköy projesi içerisinde spor alanları, yürüyüş parkuru, yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Modakent Terminal Kurtköy projesi nerede?

Modakent Terminal Kurtköy projesi adres : Küçükbakkalköy Mh. Merpenköyyolu Sk. D Plaza No:6 Ataşehir İstanbul



Modakent Terminal Kurtköy projesi iletişim

Tel: 0216 484 04 84

Web: www.modakent.com


projeye sor



Geri Dön