16 / 04 / 2024

Moment İstanbul görücüye çıktı!

Moment İstanbul görücüye çıktı!

AC Yapı'nın Kartal'ın merkezinde konumlandırdığı Moment İstanbul projesi, 18 Eylül'de düzenlenen geniş katılımlı bir basın toplantısıyla lanse edildi. Proje, 44 katlı iki kulede 731 konut ve 12 ticari alandan oluşacak.



AC Yapı'nın Kartal'ın merkezinde konumlandırdığı Moment İstanbul projesi, 18 Eylül'de düzenlenen geniş katılımlı bir basın toplantısıyla lanse edildi. Büyük ilgi gören proje, 44 katlı iki kulede 731 konut ve 12 ticari alandan oluşacak. AC Yapı imzasıyla hayata geçirilen proje basııı toplantısının ardından satışa sunuldu. Moment İstanbul'un 15 günlük ön talep dönemine 4000'in üzerinde başvuru gelmişti. Yoğun ilgiyle başlayan satışlarda, lansmana özel avantajlı fiyatlar sunuluyor. Bölgeye ve projenin donatılarına karşın ekonomik oranlarda tutulan fiyatlar, kısa bir süre boyunca sadece 239.000 liradan başlıyor. 



PROJE ÖRNEK OLACAK 

Kartal'ın son dönemde gerçekleştirilen yatırımlarla Anadolu Yakasının modern yüzünü yansıtan bir bölge olarak konumlandığını belirten ve bu bölgeye yatırım yapmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirten AC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Coşkun, "Moment İstanbul da bu anlamda bölgenin kimliğine katkı sağlayacak, hatta çevrenin gelişiminde sembol olacak bir proje. Bölgenin ihtiyacını ve beklentiyi doğru tespit etmiş olmamız, yaşam tiplerine uygun yaşam alanları oluşturmamızı ve bu yaşam alanlarını konseptin içerisinde doğru kategorize etmemizi sağlamıştır. Dolayısıyla; projeyi tanımak isteyen potansiyel müşteri profili, alışık olduğu yaşamsal çizgiyi, yeninin ve modernin konforu içerisinde keyifle sürdürebilme ayrıcalığına sahip olacak. Daima sektörde örnek teşkil edecek kaliteye ve estetiğe sahip projeler geliştirmeyi amaç edindik. Moment İstanbul'da konut projesinin ötesinde, kaliteli ve estetik bir proje geliştirmeyi hedefledik. Satışa sunmadan önce başlattığımız ön talep sürecinde yaklaşık 4800 kişiden ön talep topladık" şeklinde konuştu. 



100 MİLYON $ YATIRIM 

AC Yapı, İstanbul'un en hızlı gelişen bölgeleri arasında yer alan ve Anadolu Yakası'nda gayrimenkul yatırımlarının merkezi haline gelen Kartal'a 100 milyon dolar yatırımla örnek niteliğinde bir proje inşa ediyor. Kartal E-5 bandında, adalar manzarasına hakim bir noktada konumlandırılan Moment İstanbul, estetik mimarisiyle ve donatılarıyla bölgenin yenilenen siluetine de büyük katkı sağlıyor. 



Güneş




Telefon: 0216 377 82 82

Web: www.momentistanbul.com 


Geri Dön